Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DYLEMATTTT

Ładna??

Polecane posty

Gość mnie sie sukienka
bardxzo podoba :)

Gość taniej
hmm mam mieszane uczucia. Wg mnie bardziej kojarzy się z balem niż z suknią ślubną. Inna sprawa że modelka jest nieciekawa i zupełnie suknia nie pasuje do jej typu urody. Ale sama suknia jest niezła.

Gość mnie sie sukienka
nie wiem nie znam sie na dobieranio sukienki do urody ale jaks ie znasz to moze ty mi cos doradzisz?? cera zlocista ale blada blada brazowe wlosy brazwe oczy ?/ jaka suknia do takiej urody ??

Gość Panny mloda 1987
Ja tez mam suknie, ktora na modelce okropna jest. A na mnie jest bardzo ladna. Niektore Modelki sa chude, blade, okropna fryzure maja. A suknia twoja to mi sie podoba:-)

Gość DYLEMATTTT
mnie sie sukienka - ale pytasz o odcień sukienki? Ja wybrałam krem Też mam brązowe włosy i piwne oczy, ale skóre raczej oliwkową, cieplą Panie w salonach z sukniami mówiły, ze suknie białe dla delikatnych blondynek, suknie ecru i wszellkie odcienie kremu dla brunetek.. ale ogólnie to nie ma reguły. Ja np w białych faktycznie nie wyglądałam dobrze, kolor ecru nadaje skórze ciepła... biel jest zimna i na mnie wygladała czasami zbyt sztucznie...

Gość ininkli
"suknie białe dla delikatnych blondynek, suknie ecru i wszellkie odcienie kremu dla brunetek.." To panie mogą takimi radami się wytentego ;) Jak brunetka jest kolorystyczną zimą to w kremie czy ecru będzie jej wyjątkowo nie do twarzy. Tak samo źle będzie wyglądała w czystej bieli delikatna blondynka o typie urody "wiosna" (to dla niej są kremy). Ja jestem kolorystyczne lato, i zarówno w czystej bieli, jak i w kremach wyglądam jak idźmistąd ("moja" biel to tak naprawdę delikatny cytrynowy). Coraz bardziej skłaniam się ku sukni z białym dołem i gorsetem w innym zdecydowanym kolorze, bo chyba klasycznej w pożądanym odcieniu nie znajdę.