Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacy oni są?

Jacy są mężczyźni o imieniu Andrzej????? Proszę o obiektywne wypowiedzi.

Polecane posty

Gość Jacy oni są?

Jak w temacie:).

zapewne różni :D ale akurat ci, których ja znam są bardzo zdystansowani do otoczenia i introwertyczni :)

Gość xuyb tctxbXHNISGD6EC
lubia sex i kobiety

Gość Jacy oni są?
Tak Właśnie mam z takowym do czynienia:). Jak narazie to mogę się zgodzić z ostatnią wypowiedzią:).

obiektywne wypowiedzi w temacie 'jacy sa andrzeje' :D

Gość xuyb tctxbXHNISGD6EC
moze mamy do czynienia z tym samym...

Gość Jacy oni są?
Oj czizas czepiasz się:-P.

Jak narazie to mogę się zgodzić z ostatnią wypowiedzią" to może wypisz wady i zalety tego swojego faceta a my to potwierdzimy :) będzie prościej i bedzie obiektywnie :)

Gość vondarckova
To tak samo jak pytać się o to, jaki jest facet spod znaku byka czy barana. Ludzie są różni! Wszystko zależy od charakteru i wychowania! Znam dwóch Andrzejów, jeden to mój ojciec, drugi to mój teść :D Dwa zupełnie różne charaktery! Mój ojciec: nowoczesny, z poczuciem humoru, lubiący się pośmiać, czasem nawet sam z siebie, pogadać z nim mozna o wszystkim, wyrozumiały, atruista, widać że lubi seks, nie wtrąca się tam gdzie go nie proszą. Mój teść: konserwatywny, sztywny, obrażalski, nie lubi seksu, chce za wszystkich decydować i wtrąca się wszędzie, dowartościowuje się kosztem innych - najczęściej kosztem bliskich, nie przyjmuje do wiadomości że ktoś może miec inne zdanie. Jedyne co ich łączy to to, że obydwoje są bardzo przystojni. Ach, mój ojciec jest starszy od mojego teścia, więc konserwatyzm teścia nie bierze się "z wieku". Pozdrawiam🖐️

Gość vondarckova
"altruista" miało być 🖐️

oj mylisz sie Andrzej jest przystojniejszy od Marcina ale natomiast od Roberta nie ,no ale z drugiej strony nie dorównuje Przemkom w muskulaturze i pijaństwie który w tym wszystkim bije Marków na łeb :P

Gość vondarckova
:D

Autorko, jezeli Ci to pomoze moge opisac andrzejow ktorych znam: 1 - gej schizofrenik 2 - siedzi w pierdlu za malwersacje finansowe 3 - przykladny maz i ojciec, krol parkietu 4 - skromny naukowiec, filantrop 5 - od podstawowki nie rozstaje sie z ulubionym schodkiem pod monopolem jezeli widzisz jakas prawidlowosc poza tym, ze maja na imie andrzej to jestem pelna podziwu :)

Gość Jacy oni są?
Piszcie piszcie, ja poczytam;). A ty regres jak cię nie interesuje ten temat, to zamknij proszę drzwi za sobą gdy będziesz wychodził, bo jest zimno:-P :classic_cool:

że nie wspomnę o Andrzeju Łapickim,Gołocie,Lepperze :) oni tacy podobni do siebie :)

Gość hoojova matka
czuły , zaradny, ma zdolności przywódcze, kochajacy,pracowity

A ty regres jak cię nie interesuje ten temat, to zamknij proszę drzwi za sobą gdy będziesz wychodził, bo jest zimno" drzwi sa samo obrotowe :D

golota i lepper - boks lapicki i lepper - mlode dziunie lapicki i golota... hmmm staralam sie Autorko :D

Andrzeje lubią spać z młodymi kobietami niekoniecznie pięknymi ,lubią przypierdolić w pysk i rozrzucać ziemniaki na tory ... :P

Regres tylko napisz w ktora strone sie obracaja bo dziewczyna sobie krzywde zrobi :D

lewo skrętne czy prawo skrętne :) na marginesie KMN to jest boski skecz :D

a czesciej pan przez nie wchodzi czy wychodzi? :D poplakalam sie jak to ogladalam pierwszy raz :)

Gość Jacy oni są?
drzwi sa samo obrotowe" Więc regres wyjdź już i nie blokuj ich, zmarzlam...stoisz i stoisz w tych drzwiach a ja marznę:classic_cool:. Czizas doceniam te twoje wypociny:-D, dziękuję ci bardzo:)

poplakalam sie jak to ogladalam pierwszy raz" też zrywałem boki :) ja to pierwszy raz widziałem jak poszedłem na ich występ ...na "żywca" to była poezja :)

Gość Jacy oni są?
A teraz Spiertalać z mojego topa Mendy Społeczne:classic_cool:

Więc regres wyjdź już i nie blokuj ich, zmarzlam...stoisz i stoisz w tych drzwiach a ja marznę" przeciez nad drzwiami jest kurtyna powietrzna z ciepłym nadmuchem nie kłam ze marzniesz :)

Gość odwyk
Uzależnieni od używek, chronicznie, nieuleczalnie,tylko to ich kręci....

Gość Jacy oni są?
Regres proszę cię tylko nie to:-D.