Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda_Suczittta

Spotkanie ze sponsorem !!

Polecane posty

Gość Młoda_Suczittta

Ciocie dobre rady , matki teresy i inne pokrewne niczki zapraszam na inny temat , ten tylko Was rozłości;)Mianowicie jakiś czas temu zamieściłam ogłoszenie w internecie , że szukam sponsora , odezwało się kilkunastu , wybrałam jednego , wymieniliśmy kilkadziesiąt e maili , wymieniliśmy się numerami telefonów , wszystko było ok , facet pracuje w powaznej instytucji , żonaty etc...do czego zmierzam?! w opisie podał , że ma ponad 180 wzrostu , waży 90 kg, wysłał zdjęcie gdzie widoczna była tylko twarz, doszło do spotkania i .... czar prysł...okazało się , że ma około 170 moze nawet nie i jest po prostu gruby w za duzej kurtce do kolan , no za przeproszeniem typowy wieśniak-grubas w okularach , w jednej chwili chciałam uciec no ale wybraliśmy się do restauracji na spotkanie zapoznawcze , jest bardzo inteligentnym gościem , dał mi na początek zupełnie za nic pewną kwote , mamy się spotkać jutro , już w hotelu na seks ale...no własnie nie wyobrazam sobie abym miała sie z nim kochac , nie pociaga mnie , jest gruby ...jak się przemóc? Dodam , że potrzebuje pieniedzy do czwartku a nie mam czasu na szukanie kolejnego sponsora...co robić?

Gość Młoda_Suczittta
Wątpie aby mi się spodobało , jest nieatrakcyjny , gruby , niski ...jedyne co posiada to duży iloraz inteligencji i kase...gdybym wiedziała , że gościu kłamie z wyglądem poszukałabym innego a tak nie mam czasu, potzrebuje pieniedzy na gwałt...:(

Gość Młoda_Suczittta
dgffhhff Też tak myślałam , że jak zamkne oczy i wyobraze sobie jakiegoś przystojniaka;) a tak poważnie , nie wyobrażam sobie aby miał się ze mną kochać , jest po prostu gruby ! dziewczyny ja w życiu nie widziałam tak dziwacznego faceta !eh:(

idz, może nie będzie tak źle, najwyżej już się więcej nie spotkasz...

Gość Bazienka z forum
Nie rób tego, bo będziesz obrzydzenie do siebie czuła.

Gość edbjksbnf,
hehehehe autorko ale jestes glupia, juz lepiej idz do porzadnej pracy a nie takie durne dylematy stwarzasz

Gość Młoda_Suczittta
ja już czuje do siebie obrzydzenie dziewczyny;) ktoś mi tutaj zarzucił , że nie wyglądam jak Alba , może nie...ale jestem naprawde dość atrakcyjną i zadbana dziewczyną ;)

Gość Młoda_Suczittta
Prosiłam aby kobietki , które chcą mnie umoralnić nie pisały w tym temacie;) nikomu tym topikiem krzywdy nie robie , ide do normalnej pracy od połowy marca , ale do czwartku potrzebuje pieniedzy i nie mam innego wyjscia:(

Gość wolna jak ptak eureka
a nie możesz tej kasy od kogoś pożyczyc tylko się oddac jakiemus gosciowi ktorego sie brzydzisz?

jak do czwartku potrzebujesz kasy to faktycznie nie masz wyjścia, a nikt Ci nie pozyczy? znajdziesz lepszego sponsora i oddasz:)

Gość Młoda_Suczittta
To nie prowokacja :) Mam 20 pare lat ,i żadnych możliwości aby do czwartku załatwić kilkaset złotych.

Gość Młoda_Suczittta
Czuje sie oszukana , specjalnie nie wysłał mi zdjecia całej sylwetki bo wiedział , że jest gruby , tylko dlaczego to ukrywał , przeciez miał tą świadomość , że wszystko wyjdzie na jaw podczas spotkania, no i ta jego kurtka do kolan :( eh

Gość Młoda_Suczittta
Wczoraj dał mi 100 zł , postawił obiad w restauracji , doładował konto , za kilka godzin , 2-3 ma spedzonych w hotelu ma mi dać 300 zł , oczywiście płatne z góry;)

Gość Młoda_Suczittta
podnoszę;)

naprawdę nie masz skąd wziąć 300zł? pożyć od 3 osób po 100zł...:)

Jeżeli musisz mieć tą kasę do Czwartku, to spotkaj się z nim. Ale ostrzegam że będziesz później czuła obrzydzenie do siebie.

Gość Młoda_Suczittta
Naprawde nie mam skad wziaść , gdybym miała nie truła bym wam głowy na kafeterii.. kurwa mać no jak się do niego przekonać?! aż mnie wykręca jak sobie pomyślę , może wypić sobie kilka drinków przed?!

Jeżeli musisz mieć tą kasę do Czwartku, to spotkaj się z nim. Ale ostrzegam że będziesz później czuła obrzydzenie do siebie.

Gość Młoda_Suczittta
Master11 Jak wcześniej napisałam , ja już mam do siebie obrzydzenie , nigdy wczesniej nie uprawiałam seksu z, rzekłabym przypadkowym facetem , co więcej z tak hm..nieatrakcyjnym !!:(

Nie idz z nim. Nie dlatego ze nie jest przystojny tylko dlatego ze jest glupi. Zaden normalny facet nie da ci kasy Z GORY. Ja tem jestem jeszcze nizszy choc jestem dosc szczuply ale juz niejedna "konczite" przepuscilem przez rece i jakos nie narzekaly.

Gość Młoda_Suczittta
RealZomek Głupi bo kasa z góry?!Haha dobre sobie , ja z nim pojde do łózka a on mi potem nie zapłaci , nie ze mną takie numery , pieniadze na samym początku i już , to nie podlega w ogole zadnej dyskusji...

Gość Bazienka z forum
Boże szkoda mi Ciebie. Chyba tutaj nie ma to rady, on jest też pewnie dużo starszy? Boże współczuję Ci, powiem Ci co u mnie dziewczyny robią na stronie www.(nazwa miasta) w ogłoszeniach Szukam Pracy piszą SZUKAM SPONSORA NA DZIŚ ... ewentualnie na czatach jest pełno takich, co szukają dziewczynę na teraz od zaraz może tak by Ci się udało? Frajer Cię oszukał on zaraz o tym zapomni a Ty będziesz się czuła zniesmaczona i oszukana.

Gość Quitanna
ja pierdolę , to nie idź ! Po co masz się kurwić? Albo tę kasę od kogoś pożycz albo zrezygnuj z tego na co masz ją wydać :O Poza tym on jest żonaty, serio Ci to w ogóle nie przeszkadza? :O To wszystko jest takie upodlone i obrzydliwe.