Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda_Suczittta

Spotkanie ze sponsorem !!

Polecane posty

Quitanna: Pozyczona kase trzeba ODDAWAC. Ewentualnie mozna oddac ją w naturze ...

Gość Młoda_Suczittta
Tak wiem , że to wszystko jest upodlone i obrzydliwe ...cóż życie , tych pieniedzy potrzebuje na gwałt , i to nie na kolejna pare butów czy swoje przyjemności , po prostu musze mieć te pieniądze w przeciwnym razie nigdy ! powtarzam nigdy ! nie zrobiłabym czegoś tak równie ohydnego...!!Ktoś tu pisał , że mam wziać faceta z tak zwanej "łapanki" który szuka na raz , ale to moim zdaniem jeszcze gorsze , o tym mezczyznie wiem wiele rzeczy , nim się spotkaliśmy minęło trochę czasu , jest sympatyczny , inteligentny , oczytany , tylko ten wygląd zewnętrzny :( musi być w porządku , jaki inny sponsor jedzie do kochanki 200 km i daje jej za samo towarzystwo na pierwszym spotkaniu kase?! :(

No wlasnie. Jaki ? Glupi !!! Placisz gdzies w sklepie z gory ? Zanim dostaniesz towar ?

Gość Młoda_Suczittta
Nie poszłabym z żadnym nawet najprzystojniejszym sponsorem do łózka gdyby od razu mi nie zapłacił , kasa z góry i tyle w tej kwestii , dziewczyny może rzeczywiscie wypije kilka drinkow ?!

Gość jaki piękny dziś dzień;)
Złap sobie bucha, to może nawet mały orgaźmik będzie;)

Gość wolna jak ptak eureka
zastanów się czy warto się "sprzedac" za 300zł???

Gość Młoda_Suczittta
czy warto?! nie mysle w tej kategorii , choc wiem , że nie ...ja po prostu muszę mieć te pieniedze !! i nie mam innego wyjscia...

Gość kghop
napij sie z dwa drinki , wlacz swoja ulubiona muze zamknij oczy i jakos zleci, wiem ze to nie super pocieszenie ale nic innego nie przychodzi mi do glowy. Pomysl sobie o jakijes okropnej rzeczy w swoim zyciu ktora juz przezylas i powiedz sobie ze skoro to dalas rade to tez bedzie pestka