Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milten

Co przyciąga dziewczyny do facetów

Polecane posty

Jak w temacie. Jak myślicie dziewczyny, co jest najważniejsze w facecie? Co sprawia że niektórzy z nich są ciągle otoczeni wiankiem kobiet? Prosze o sensowne odpowiedzi

Gość wolna jak ptak eureka
mnie przyciąga inteligencja faceta:-)

jasiu smer, ja mowilem o sensowne odpowiedzi i o normalne dziewczyny.

Gość MARINNA
na początku liczy sie spopób bycia nie lubie prostaków i nie lubie facetów typu "lala". Musi byc soba le tez musi byc wizualnie zadbany nie solara i posamrowane paznokcie odżywka ale czysty schludny i ładnie pachnacy z poczuciam humoru optymista wyrozumialy opiekunczy

Ja zauważyłam, że dziewczyny lecą na tych facetów którzy są przystojni, na wszystko mogą sobie pozwolić, uwodzą i zostawiają tzw. kobieciarze i macho. One nie zwracają uwagi na tych przecietnych, mających zainteresowania, pasje, i choć może nie są bogaci to radzą sobie w życiu i przede wszystkim szanują kobiety. Ja na szczęście jestem z tej drugiej grupy :) A to na prawdę teraz rzadkość. Dziewczyny, zacznijcie myśleć :P

z tego co widze jest odwrotnie, przystojni zadbani faceci wcale nie skupiają uwagi kobiet, a skupiaja je dziwne przypadki , klnące, palące i pijące na umór

a ja sie nie zgodze, ze kasa. obecnie mam dziewczyne, ktora mowi mi ze bez pieniedzy, auta dalej by mnie kochala ale nie widze by laskom imponowalo ze nie jestem biedny i mam niezly samochód na wiek 22 lat (honda accord 2002)

Gość bezczelność, chamstwo i
pieniactwo portfel i członek są drógorzędne praktyk napisał :)

Gość Imian POlski piłkarz i siłacz
Gr00by portfel i długi ch00y!

trzeci raz mowie ze chodzi mi o normalne dziewczyny a nie dziwki. jak dalej bedzie pisanie typu"długi penis|, to dzieki za rozmowe.

Mnie przyciąga przede wszystkim: 1. Klasa 2. Dobre wychowanie, niebekanie itp (nie muszę się wstydzić za kogoś) 3. Porządna rodzina (nie mówię tu o jakiś ideałach, ale rodzina typu rodzice niepijący, normalne rodzeństwo bez patologii alkoholizm przemoc) To są warunki, po jakich przystępuję do bliższego poznania i wtedy liczy się: 1. Poczucie humoru 2. Czystość, zadbanie. 3. Opiekuńczość i poczucie bezpieczeństwa, wiem, że w żadnej sytuacji mnie nie zawiedzie , nie będę się wstydziła za niego, zawsze pomoże. Jeśli poznaje kogoś , kto został wychowany w jakiejś patologii (przeklina, puszcza gazy), nie mam absolutnie ochoty poznawać go bliżej.

Gość jajjajajj
Wszystko co tu pisza to bzdury, poprostu musisz byc Alfa czyli samiec dominujacy w stadzie :D Na takich leca.