Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwab_naturalny

co z tymi testami owulacyjnymi ????

Polecane posty

Gość jedwab_naturalny

Witajcie, jestem w 25 dc (cykle mam 28 dniowe) wczoraj zrobiłam sobie test owulacyjny i wyszła blada kreseczka testowa. Staramy się z mężem o dziecko pół roku, na test ciążowy za wczesnie czy ta jaśniutka rózowa kreska na tescie owulacyjnym moze przepowiadac wczesna ciażę?

Gość przeciez juz dawno po owulacji
jestes? wiec po co robisz testy. przy cyklu 28 dniowym owulacje zapewne miałas w okolicach 13-14 dnia.

Gość przeciez juz dawno po owulacji
poczekaj spokojnie te trzy dni do @ i wszystko będziesz wiedzieć

Gość aja aja
po pierwsze test owulacyjny wyszedł negatywny! po drugie też tak miałam i nie byłam w ciąży... też się nakręcałam, więc rozumiem doskonale co czujesz... poczekaj 3 dni i będziesz wiedziała wszystko! powodzenia

Gość jedwab_naturalny
no włąsnie chyba sie nakręcam, przeczytałam, że testy mimo ze wykrywają inny hormon to mogą wykazać wczesna ciażę... a odnosnie pytania po co robiłam bo... został mi jeden :) i chciałam sprawdzić , no niestety jak sie bardzo pragnie dzidziusia to sie robi rózne głupoty ...

Gość aja aja
no ale test owulacyjny nawet nie wyszedł Ci pozytywny one są pozytywne tylko wtedy kiedy obie kreski są co najmniej równie mocne! to nie jest jak z testami ciążowymi... uda się - jeśli nie tym razem to następnym :) ja też czekam teraz na @, więc wiem co czujesz :)

Gość jedwab_naturalny
aja aja czekam i czuje że wredna @ przyjdzie ehhh :(

Gość aja aja
no mnie się też tak wydaje... ale cóż zrobić - trzeba zacisnąć zęby, przełknąć tę gorycz i zacząć się starać na nowo :)