Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlutkaAga86

Nieszczelna prezerwatywa_Wpadka!

Polecane posty

Gość AlutkaAga86

Kurcze jak to możliwe..nie wiem co myśleć:(Otóż... Wczoraj (12 dc przy @co 28 dni)Kochaliśmy się z mężem.Użyliśmy prezerwatywy.Stosunek był dynamiczny i szybki-jednym słowem ostry...mąz wyskoczył dosłownie przed samym wytryskiem o ile nie w jego poczatku-juz nie wiem,ale prezerwatywa była cała mokra w takiej samej konsystencji jak sperma.Mąż Prezerwatywę wziął ku dołowi i od góry naciągając sprawdzał i jednoczesnie pozbywając z niej powietrza naciagał ja palcami do dołu aż do zbiorniczka czy nie jest dziurawa.zbiorniczek nie przeciekał.Czy mozliwe by było aby prezerwatywa miał jakąś dziurkę gdzieś z boku.Gdy byłam sie umyć jeszcze miałam ten płyn,bo tak to nazwę, na części imtymnej.teraz juz nie. Moje pytanie brzmi......czy 12 dc mogła bym zajśc w ciążę przy 28dc@.I czy faktycznie prezerwatywa mogła być nieszczelna w innym miejscu niż zbiorniczek(czubek prezerwatywy)a ten płyn okazał by sie spermą.nigdy wczesniej uprawiając z mężem sex prezerwatywa na częsci wierzchniej nie była tak mokra w płynie podobnym konsystencją i kolorem do spermy.nie planujemy teraz dziecka,jestesmy w trakcie budowy domu....... Proszę o radę osoby ,które mają juz doświadczenie z podobnym przypadkiemlub tp. Bardzo dziekuję....:)

Gość AlutkaAga86
Proszę o napiszcie,bo nie wiem czy kontaktować sie z lekarzem i poprosić o tabletke tzw.PO ,bo wlasnie o niej przeczytałam.......dziekuję za info:)

Gość hehehehee
To jest Twój śluz :O

Nie chce cie martwić ,ale wydaje mi się ,ze możesz zajść w niechciana ciążę.Przy cyklach 28 dniowych 12dc to już duże ryzyko.Zdarza się ,że prezerwatywy mogą mieć wadę i być uszkodzone np.gdzieś z boku:(Stąd mogły pojawic sie ślady spermy na wierzchniej części prezerwatywy.A zbiorniczek był po prostu nie naruszony.

Ale aż tyle?Nigdy tak nie wyglądała nawet w czasie stosunku w dni płodne gdzie sluzu jest najwiecej.owszem była mokra ale śluz na niej nie był w takich ilosciach i był bardziej przezroczysty a nie mleczny jak sperma:( Ale moze macie rację...zawsze ten pierwszy raz coś moze wygladac inaczej...hmmmm

Alutkaaga......ja bym była czujna na twoim miejscu.tak jak pisałam sluz na prezerwatywie moze być ale bardziej przezroczysty i własnie wtedy gdy masz dni płodne.Ale w takich ilosciach jak ty piszesz ,ze było go az tak duzo i to w konsystencji spermy.No moze sie nie będę udzielać moze wpis wyzej jest bardziej słuszny.Ja tak nie miałam hmmmmmm

Gość soxooxos
a ja bym nie świrowała... a zresztą, nawet jeśli zaliczyłaś wpadkę, to co? Po prostu będziesz od razu miała i chatę, i dziecko :)

Gość obrzydliweeeee
;/

Gość żona mężowi i nic nie wie na
temat seksu. Jeśli prezerwatywa była mokra z wierzchu, to nie ze środka coś przeciekało, tylko twoje soki ją zmoczyły. Byłoby dziwne, gdybyś sucha w środku była:) I żeby potem naciskać gumkę i sprawdzać czy nie przecieka??? To chore jakieś

Gość AlutkaAga86
Ale prezerwatywa nie była mokra jak zawsze.w środku wiadomo,ze sucha nie byłam.Po prostu pierwsze wrażenie było takie ,ze pękła prezerwatywa tyle tego było i w dodatku o idealnej konsystencji.Nie była to reakcja jak po każdym stosunku gdy mąż już prezerwatywę ściągnął.sam był początkowo przerażony i zaczął sprawdzać czy oby zbiorniczek nie był pęknięty.więc skoro on zauważył różnice i go to zaniepokoiło to dlaczego dziwicie się mi. Dlaczego chore ma być sprawdzanie prezerwatywy gdy ma się jakiekolwiek podejrzenia...chyba lepsze to niż w ogóle nie zareagować prawda...Co w tym dziwnego ,ze mam obawy:( Mimo to dziękuję za odpowiedzi............pozdrawiam

Może trzeba było wody nalać i sprawdzić, czy nie przecieka:-D A tak serio, to skoro nie chcesz dziecka to idź po tabletkę po i będziesz miała spokój, bo inaczej będziesz się stresować przez ponad dwa tygodnie.

Gość AlutkaAga86
Znów-mama....dobre:)ale na ten pomysł nie wpadłam a moze zdac sie przydatny by sie upewnić:) Juz sama nie wiem co mysleć..moze shizuję:(

nie chce Cię martwić, ale ja po stosunku w 12 dc właśnie zaszłam w ciąże. Zawsze próbowaliśmy koło 14 bo tak wskazywaly testy owulacyjne i się nie udawało

Gość Doriana, a ty sama ze sobą
piszesz? I nikt nie zauważył?

Gość hhhiihihihih
tak jakby :o

Hi hi hi faktycznie tak to wyglada:)Nie ja sama ze sobą nie piszę.Pozjadałam ciut wyrazy-prostuję! Ale aż tyle?Nigdy by tak nie wyglądała nawet w czasie stosunku w dni płodne gdzie śluzu jest najwięcej.owszem byłaby mokra ale śluz na niej nie był byw takich ilościach i był by bardziej przezroczysty a nie mleczny jak sperma. Ale może macie rację...zawsze ten pierwszy raz coś może wyglądać inaczej...hmmmm Sugerowałam z własnych obserwacji PISZĄC TO do AlutkaAGA86.

Gość majowa dziewczyna;)
to leć do gina po tabletkę 72h po i problemie

2010/2011 ja tez z córką zaszłam w 12dc i właśnie prezerwatywa była uszkodzona.Fakt ,ze uszkodzenie było widoczne i nie trzeba było szukać:D Akurat dla mnie to nie było zmartwienie,bo planowalismy jeszcze jedno dziecko tyle ,ze w innym czasie za 3-4 lata.A teraz jestem szczęsliwa,bo i córa odchowana:):):)

Gość gosik062007
a ktore to prezerwatywy tak pekaja?