Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnie szukam

powaznie szukam..

Polecane posty

Gość poważnie szukam

Kochanki, (nie lubie tego słowa) ,ale taka jest rzeczywistość. mam 41 l. i z pewnoscią nie jestem ideałem, ale wiem co to romantyczna kolacja, wspólna kapiel przy świecach, czułe szepty. delikatny wrażliwy seks. Byc moze jest ktoś (oczywiscie kobieta) której własnie brakuje ciepła i odrobiny bezpieczeństwa Tyle mogę na tę chwilę powiedzieć. Nie zdesperowany, lecz nieco osamotniony. gad. 342 42 773 ps. do uszczypliwych. wiem że to nie portal randkowy ale czasem w kopalni węgla można znaleźć złoto.

Gość z której
części pl jesteś ?

Gość poważnie szukam
dolnośląskie.

Gość samotna księżniczka
czyżbyś szukał właśnie mnie?

Gość hytr
wolnej czy męzatki?

Gość poważnie szukam
nie interesuje mnie stan cywilny.. kogos z kim znajdziemy cos wspólnego.. i troche czasu dla siebie..

Gość samotna księżniczka
jesteś aż tak zdesperowany,że tutaj szukasz kogoś takiego? to pytanie nie jest uszczypliwe,serio pytam

Gość poważnie szukam
napisałem że NIE JESTEM zdesperowany... a spytać nie zaszkodzi.. być może gdzieś tutaj jest ktos z kim znajdę wspólny język.. to nie desperacja...

Gość poważnie szukam
Poważnie szukam kobiety, najlepiej z dolnośląskiego, bo miałbym blisko. Nie ma to jak dobry seksik po szychcie w kopalni, oczywiście po kapieli, bardzo o to dbam. Raz tylko jak się kochałem po szychcie to zapomiałem zdjąć z głowy lampy karbidówki, ale w sumie się przydała, bo jak jechałem w nocy z minetą, to wszystko miałem jak na dłoni.

Gość samotna księżniczka
przepraszam jeśli uraziłam,nie taki był mój zamiar tylko,że tyle tutaj jest złośliwych osób,które wykorzystują czyjąś samotność,że lepiej spytać od razu

Zainstaluj się raczej na portalu randkowym. Tutaj po Tobie pojadą i zniszczą Ci temat i tyle będzie z poszukiwań. Niestety, taka specyfika kafe...

Gość poważnie szukam
to było do przewidzenia. Nie będę zakładał czarnego nicku. Kazdy kto ma trochę oleju w głowie odróżni wypowiedzi moje od bęcwała w krótkich spodenkach, który nie potrafi odróżnić dolnego sląska od górnego i mysli że na dolnym śląsku sa szychty i wszyscy pracują w lampkach na głowie...

Gość poważnie szukam
raczej przewidywałem że pojadą .. taki naród..

Gość poważnie szukam
Samotna Księzniczko... nie mam zamiaru nikogo wykorzystać, ale faktycznie w tym miejscu chyba nie wiele sie uda osiągnąć.. no cóz...

Gość transferek
Ja bardzo chętnie poczytam póki co w milczeniu, jak idą poszukiwania ;-)

Gość samotna księżniczka
odezwe sie pózniej na gg

Gość transferek
chyba bardzo szybko znalazłeś, skoro już nie piszesz....

Gość poważnie szukam
nie ... nie znalazłem.. a co mam pisać.. ?? przecież nic konkretnego się nie dzieje.

Gość transferek
no racja... ciekawe dlaczego. nawet harpie kafeteryjne jakoś się nie zleciały ;-) może napisz coś więcej o sobie...

Gość transferek
no widzę, ze faktycznie nic się nie dzieje a poważnie szukający nie jest wcale poważny. no to paaa pa.

Gość poważnie szukam
podałem jakiś sposób kontaktu ze mną.. jeśli ktoś choćby trochę jest zainteresowany zapraszam tam... tam może jakoś bardziej uda się zweryfikować intencje ... tutaj już w pierwszych odpowiedziach na mój post było widać niedojrzałość emocjonalną użytkownika... więc to z oczywistych względów odstrasza od wynurzania się na kanale ogólnym w opowieściach typu "coś więcej o sobie"... z wiadomych względów zakładając topic tez nie siedzę przed monitorem wypatrując efektów.. z zainteresowaniem ale jednak odrobinę z doskoku śledzę odpowiedzi ..

Gość poważnie szukam
no tak, faktycznie... Kafeteria to chyba nie miejsce na poszukiwania jakiejs bratniej duszy. Wszyscy się fajnie bawią no i w sumie nie dziwię się, bo cóż innego można robić pijąc kawę. Dobrze, że nie mam presji żadnej, bo z takim podejściem każdy rozmówca doradzi samobójcy skok z mostu.

bo widzisz...trzeba miec fart,zeby trafic na kafe.Nalepiej nie na takim temacie a bardziej dyskusyjnym.Rzadko radze facetom ale dzis mam zajebisty humor przez kafe wlasnie

Gość poważnie szukam
bardzo Ci dziekuję Prawdziwy Kocie.. z pewnością to cenna pomoc.. ni i doceniam poswiecenie i dokonanie wyjątku w mojej sprawie :) Mmoze przyjdzie czas na inne formy "poszukiwań" (lub desperacja zmusi). :) pozdrawiam.

Gość zawstydzona_lala
jak tam idą poszukiwania? cisza w temacie jak widzę

Gość samotna k....
powaznie szuka..a potem poważnie znika bez słowa :-p

Gość samotna k....
czy to ważne skąd jestem... ważne,że czuje się źle,bo za bardzo ufam....a to boli...

Gość yxcvb
TO OD MARCA NIC NIE ZNALAZLAS?

Gość samotna k....
boli.. zwłaszcza jak ktoś mimo obietnic znika bez słowa wyjaśnienia..

Gość hej samotna
faceci to dupki :O