Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnie szukam

powaznie szukam..

Polecane posty

Gość samotna k....
musze się z tym zgodzić...straszne dupki...i tchorze,bo nie potrafią zakończyc tego co zaczęli

Gość hej samotna
dokładnie !!1 ja mojego sprawdziłam i okazało sie ze niby taki skromny ale jak inna mu sie podstawia to chetnie korzysta...palant. Szkkoda czasu na zajmowanie sie nimi

Gość samotna k....
szkoda tylko,że tak cięzko zrozumieć ,dlacczego tak postepują...wolą kręcić,oszukiwać,milczeć...niz jasno powiedzieć całą prawdę..a przecież wtedy byłoby o wiele prościej nam to przejśc

Gość hej samotna
nie Moff...nie uwazam tak...jestescie wszyscy tak samo tchórzliwi. :P

Gość hej samotna
ten ostatni to mi sie wydawał taki skromny i przewidywalny, a sie okazał takim samym świnią , któremu pokazac kawałek cycka czy dupy nawet z zajebistym cellulitem i dostaje slinotoku :O

Pewnie, najłatwiej po sprawdzeniu jednego egzemplarza stwierdzić, że cała seria jest wadliwa. Na tej samej zasadzie śmiało więc stwierdzam, że jesteś lecącą jedynie na kasę materialistką, jak każda inna kobieta :) Miło? Fajnie? I zgodnie z prawdą?

Gość samotna k....
może i krzywdząca...ale jakoś wiecej tych ...tchorzliwych,ktorzy nie potrafią powiedzieć w prost o co chodzi,niż takich co nie kręcą...

Porządny gad szuka romantyczki, a frustratki szybko zmieniły temat i dają upust słowny swoim porażką życiowym. Smutne to:(

Dlaczego teraz tak częste jest zastępowanie końcówki -om literą "ą"? Że się tak nie na temat zapytam? Skąd się ta przykra przypadłość wzięła? :(

Gość hej samotna
Moff masz moją gwarancje te to nie jeden facet. Mało tego sami nie zrywają szukają innych doznan a tobie wklejają jak to im zalezy. Moj zaden nie znikł bez słowa za to miec ze trzy na wypadek ....to bardzo chetnie :P

Gość samotna k....
nie uważam się za frustratkę...i nie mam zamiaru wyzywać sie tutaqj na całej męskiej populacji...po prostu stwierdzam fakty...widocznie mam pecha,i trafiają mi się takie wybrakowane egzemplarze..

Jak się zadajesz z jakąś patologią, to się nie dziw, że Cię taki a ni inny los spotyka. Nie ma tak, że jak wpadniesz w szambo, to fiołkami i konwalią potem pachnieć będziesz.

Gość hej samotna
Moff ty niby nie szambo?:D fijołkowy sie trafił...ciekawe ile razy prosiłes laski z kafe o cycki czy dupe?:O

trauma z dzieciństwa :) Mam taką przypadłość, że jak piszę(zwłaszcza na klawiaturze komputera, telefonu) to nie widzę błędów. Dopiero jak czytam, to widzę.Pojęcia nie mam skąd, to się bierze, bo znam zasady ortografii, dużo czytam. Wstydliwy problem. Tfu:O

Gość samotna k....
czy szambo...czy fijołki;) to się dopiero okazuje,jak sie juz wpadnie..a wtedy z reguły już za późno...na wycofanie się:-p

Gość gość
Ja też szukam kochanki. Max. 155cm. Max 33l. Motyl max. 5 cm.

Gość gość
Nie, na wprost.