Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...........--.........

urałybyście taką kieckę co nie?

Polecane posty

Gość hfgufggfgh
Nie zrozumiałaś mnie- nie jest istotne, czy wyglądała pięknie, czy brzydko, czy gustownie czy nie gustownie. To sprawa drugo-, a nawet trzeciorzędna. Banał. To na co żadna z oburzonych pań nie zwróciła uwagi, to sprawa najważniejsza- widać, że są zakochani. Takich rzeczy nie da się ukryć. I skoro mowa o poszanowaniu świętości- a jak pisałem kościół bez Boga to tylko budynek jak każdym inny- a nie wiem, czy taki Bóg (jedyna rzecz, która czynił kościół miejscem wyjątkowym) przyłączyłby się do chóru "młoda wygląda jak dziwka". Śmiem wątpić.

Gość hfgufggfgh
Na Triobrandach księża odprawiają mszę nago- lub jedynie w przepasce biodrowej. O zgrozo, w otoczeniu pół nagich ministrantek (!). Podobne praktyki są stosowane przez misjonarzy z Papui Nowej Gwinei. W Ameryce Południowej, na misjach, księża też odprawiają mszę nago. I oni i ich "szef" doskonale potrafią dopasować się do rzeczy naprawdę istotnych. Czego wam i sobie życzę:)

Gość hfgufggfgh
A cały ten temat jest taki negatywny- ze zwykłą złością. Założony z myślą o krytykowaniu jakiejś młodej, zakochanej dziewczyny. Po co to?

Gość ggggg3422
Wszystko pięknie, super para, piekny film, ale ciekawe czy zapłacili Bruno Mars za wykorzystanie piosenki. Za chwilę im ten klip z youtube zablokują.

No, cóż, może jestem dziwna, ale patrząc na film, patrząc na Pannę Młodą i na jej suknię, nie rozpatrywałam tego w kategorii: wypada, nie wypada. Moim zdaniem Panna Młoda na zaprezentowanym filmie ma idealne ciało, które idealnie pasuje do tego typu sukni. Niewiele kobiet może sobie pozwolić na tego typu sukienkę. Dla mnie to nie jest teledysk, suknia, Panna Młoda, z której można się pośmiać. Owszem, oszołomy się zdarzają, ale nie na tym filmiku:-) A, czy ubrała się stosownie, czy niestosownie do okazji, to już raczej ksiądz powinien rozpatrywać. Naprawdę piękna para.

Gość no to też zacznijmy chodzić
nago do kościola, bo tak w ameryce polnocnej jest :)

Gość hfgufggfgh
W Północnej? Gdzie?! Nie wieje im w tej Ameryce Północnej;)?

Gość no dobrze w poludniowej
byłam w pracy i nie mialam czasu sie skupiac na forum :P W każdym razie to nie jest dla mnie argument ku temu, żebym chodziła półnaga do kościoła, ale co kto lubi. ;) Może dlatego, że chodzę do Kościoła, to mam szacunek do tego miejsca.

Gość hfgufggfgh
Ja też. I świetnie wiem, ze to jest tylko budynek. Jest kościół- budynek i jest Kościół- wspólnota. W tym drugim spotykasz się z Bogiem.

Gość hfgufggfgh
Nie możesz chodzić do Kościoła:). W Kościele jesteś. Chodzisz do kościoła. Wielkość liter ma znaczenie. Powinien Ci to powiedzieć i wytłumaczyć każdy ksiądz...

Gość anielica diablica
sama forma teledysku bardzo fajna niestety para mloda z wygladu zero klasy zero gustu nawet takie detale jak twoje paznokcie czy fryzura i makijaz ... bez komentarza :) bezguscie totalne faceta fryzura matko porazka ogolnie reasumujac TANDETA sorki za szczerosc :)

swietny klip:) fajna para a co do jej sukienki,no coz kazdy ubiera to co mu sie podoba ja osobiscie bym takiej nie wybrala moja bedzie z madonny,zwiena ktos powie -przescieradlo ale mi sie podoba:)

Gość człowieczku czepiasz się jak r
rzep psiego ogona, nie masz na prawdę co robić ?? Ja chodzę do Kościoła z wielkiej litery, a wiesz dlaczego ?? Bo chodzę na mszę spotkać się z Bogiem i ze wspólnotą , a nie pooglądać freski na suficie. Jak Ci się tak podoba to chodź sobie nawet i w gaciach do kościoła (specjalnie dla Ciebie z małej literki) . Nie zmienia to faktu, że niestosowne jest chodzenie półnago w pewne miejsca, i tyle.

Gość człowieczku czepiasz się jak r
A ksiądz mi nie musi niczego tłumaczyć, bo wiem to, co napisałeś. A z dużej litery napisałam świadomie i zawsze będę tak pisać. Np. po to, żebyś miał się do czego przyczepić. ;)

Gość beznadziejna kiecka
szkoda że w kościele ludzie robią pokazówkę z "trendów mody. Ubrała się niestosownie i tyle. Przykład jak w innych religiach traktuje się miejsce święte : Ubiór Islam nakazuje swym wyznawcom skromny ubiór. W większości meczetów istnieją ograniczenia, określające w jakim stroju można wejść do środka. Mężczyźni powinni zakładać luźny, czysty strój który nie podkreśla kształtu ciała. Kobiety muszą oprócz tego zakryć włosy hidżabem. Wielu muzułmanów, niezależnie od pochodzenia, zakłada arabski strój na okazję wizyty w meczecie. dlaczego u nas nie mogą ubrać się stosownie?

Gość kminkowa
hfgufggfgh - bardzo zabawne, nienawiścią :D suknia jest na tyle ohydna że nawet za tysiąc złotych bym jej nie założyła ponieważ mi się NIE PODOBA to oznacza że wieję nienawiścią ?:D są rzeczy które lubię i które nie lubię a moje zdanie jest takie proste jak nie wiem co. Szkoda że to polaczkowe piekło za każdą krytykę używają słów "zazdrościsz, nienawiśc" bleee nudne jak flaki z olejem

Gość komuś tu gul skoczył
dziewczyna jest tak śliczna, pełna wdzięku i uroku i ma tak piękną figurę, że nawet w tej kiecce jej pięknie. Nie jestem fanką takich sukien, ale ta dziewczyna umie ją nosic, nie wygląda wulgarnie. Plus kwestia profesjonalnej, bardzo fajnej roboty, jeśli chodzi o teledysk. Myślę niestety, że jednak niektórym po prostu gul skoczył, bo ludzie piękni, młodzi, widać że majętni i cóż chcieć więcej? Wiec chociaż kieckę można obsunąć :P

Wiadomo, że każdy ubiera się według własnego gustu. Może dla tej Panny Młodej ta suknia to hit modowy. Jednak jak przeglądam strony to nie widziałam, że taki krój sukni jest krzykiem mody. Jak macie ochotę to na tej stronce są opisane jakie trendy ślubne są w 2011 roku. http://slub.re.pl/artykul/25448.html

Gość oj ror nudzisz
jak ona jest ładna to ja jestem księdzem :D jest mocno przeciętna wg mojego gustu choć jestem babeczką to nie mnie powinno się oceniać ale uważam że są dużo ładniejsze :)

Gość mam nivea na ryjku
a mnie sie podoba.suknia i panna mloda ;) ( pan mlody juz nie bardzo :P) a teledysk super

Gość widocznie jesteś księdzem
"jak ona jest ładna to ja jestem księdzem" To widocznie jesteś, zawistny pasztecie :P Bo, obiektywnie patrząc, dziewczyna jest bardzo ładna.