Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...........--.........

urałybyście taką kieckę co nie?

Polecane posty

tak naprawdę mam czego zazdrościć nie ma co :classic_cool: ja po prostu umiem się ubrać stosownie do miejsca, sytuacji. to wszystko.

Gość ja tez bym nie zalzyla
No jak ktoś skrytykuje to od razu zazdrość - klasyka. Ja bym takiej sukienki nie ubrała bo by mi było wstyd do Kościoła wejść. Mam wrażenie ze tak sie ubieraja do Kościoła osoby, ktore sa tam wlasnie z okazji slubu wyjątkowo i nie wiedza jak sie w takim miejscu zachowac. A swoją sukienke mam i mi sie podoba, choc nie zaczyna sie w okolicach pachwin i nie ma gorsetu ktory wszystko pokazuje :)

Gość i tak i nieee
wy jestescie jakies waliniete.!!nic jej nie pezswituje żadne piersi ani nic a wy sie podniecacie jak tak mozna do Koscioła.!!!żalllll Dziewczyna piekna w dniu slubu świetna sukienka,ciało.Jestem kobieta żeby nie było i naprawdę mi sie podobają oboje.Ma ciało kobieta to wiedział że będzie pieknie wyglądac i wyglądała:) Po prostu cudnieeeeee

Gość i tak i nieee
prześwituje miało byc.

Gość cudowna para
Wam prowincjonalnym gęsim życzę więcej empatii, z zacofania już się nie wyliżecie

00:04 i tak i nieee widać, że jesteś jeszcze bardzo młoda, jak będziesz umiała ubrać się stosownie do miejsca i sytuacji to się odezwij.

Gość ja tez bym nie zalzyla
no i co ze piersi nie widać ?? Ja nawet z odkytym ramionami do Kościoła nie pojde bo mam bolerko w tym celu zeby sie zakryc i nie swiecic golym cialem, a gdzie tu o takiej kiecce mowa. No ale moze faktycznie jestem jakas dziwna.

Gość cudowna para
miało być gęsiom... gęsiom, lub młodym gąskom

Gość kolejna zacofanaa
wole być zacofana ale umieć się zachować. Ale jak sie do kościola chodzi z okazji wlasnego slubu tylko to potem sie nie wie i idzie z girami na wierzchu mogla jeszcze rozlozyc i ksiedzu pokazac co nieco :D

Gość W fioletowym świecie
suknia jak do saloonu, kabaretu a nie do kościoła i wyzywajcie sobie dzieci, ale naprawdę nie wypada ubrać się tak w miejsce przez chrześcijan święte. Zapewne nie potraficie ubrać się wcale to co tu z wami polemizować o czymkolwiek. W kościele obowiązuje powaga miejsca i przyzwoity strój. Tak tak, może was to boleć ale to prawda.

Gość piękna sukieneczka
piękna jest ta suknia. A większą niestosownością uważam jest chodzenie do kościoła będąc taką zaiwstnicą i plotkarą jak wy, niż w dekoltach i prześwitach, naprawdę.

Gość dfhdfgjhkl
A mnie się wydaje że żal wam tyłki ściska bo wyglądała ślicznie ma figurę to może ubrać co chce to jej sprawa jej dzień a wy wszystko wyolbżymiacie. A co z kieckami które mają dekoldy że cycki się wylewają czy wy mialyście bolerka w kościołach? Wątpię... po prostu polacy to cholery które wiecznie zazdroszczą samochodów domu pieniędzy urody też nie żryj tyle to będziesz mogła taką kieckę włożyć !!!

Gość widzę, ze niektóre
nic nie zrozumiały i w kółko bezpensownie paplają o zazdrości. Jeżeli ty, głupia ograniczona dziewucho, wszystkim zazdrościsz, to nie znaczy, ze inne tez tak robią Chodzi o to, ze ubrana jest niestosownie do kościoła. Ale jesteś za głupia i za prymitywna, aby to pojąc. Myslisz, że jak ktoś jest zgrabny, to musi nogi i goły brzuch pokazywać w każdym miejscu.

mi byloby wstyd nie tylko wejsc tak do konciola, ale takze przed cala rodziną... przezroczysty gorset?!?! dobry, ale moze na wieczor panienski, a nie slub!!!

Gość Lilith Vampiriozah
hahaha co za zacofane idiotki hahaha

Gość dfhdfgjhkl
Smrodek twój nick sam mówi za Ciebie :-/

Gość Nha
Piękna Panna młoda i piękna para! Bardzo miło się ogląda ten film, dobrze dobrana muzyka i całość rewelacyjna :) widać , że się kochają:) Co do sukienki... osobiście również jestem tradycjonalistką i nie wybrałabym takiej sukni, ale ta dziewczyna wygląda w niej dobrze... to jej wesele, jej gust, jej sprawa nie uważacie? Ja wybiorę klasyczną suknię ślubną bez udziwnień a i tak na pewno zostane obgadana 15 razy... taka już ludzka natura Ważne żeby w tym dniu para młoda czuła się ok, a reszta... nigdy nie da się dogodzić wszytskim Pozdrawiam wszytskie przyszłe Panny młode ;)

Gość Oczywiście, że panna młoda
wygląda pięknie i jest śliczna, czy ktoś temu zaprzecza ?? Ale ubrała się niestosownie do miejsca. Wy też chodzicie do Kościoła w mini i przezroczystej bluzce ? Bo ja nawet na msze bym tak nie poszła. I nie ma to nic wspolnego z zazdroscia, choc watpie ze wasze móżdzki zdołaja to przyswoic

Gość Oczywiście, że panna młoda
dfhdfgjhkl - zawiść to bije z ciebie czlowieku, patrz jak sie wyrażasz, szkoda w ogole slow na taka osobe jak ty. To jak ma sie figure to mozna chodzic nawet w strroju kapielowym do kościola, bo ma sie co pokazac ?? Sa miejsca gdzie wypada pokazywac cialo, a sa takie co nie. Ja miałam sukienke ktora tez pokazala moje atuty, ale do kościola to nawet z odkrytymi ramionami nie poszlam tylko mialam bolerko.

Gość sensitive23
A ja uwazam ze suknia jest piekna acz kolwiek ja bym takiej chyba nie zalozyla z racji tego ze to slub koscielny pozatym uwazam ze dziewczyna wygladala bajecznie ,piekna para ,pieknie zrobiony film nic dodac nic ujac kazda sie ubiera tak.............jak jej sie podoba i jak lubi wiec pyche i zawisc zostawmy dla siebie. BRAVO AUTORKO ZA ODWAGE WYGLADALISCIE CUDNIE A TY JAK PRAWDZIWA KSIEZNICZKA.

Gość nick na ten raz
bardzo ładnie wygląda. gdybym była taka zgrabna na pewno ubrałabym taką sukienkę. nic innym do tego :P.

Gość ...........--.........
nie jestem dziewczyną z linku! nie mylcie mnie z nią. Widać niektóre nie rozumieją. To, że ktoś ma ładne ciało nie upoważnia go do świecenia piersiami, nogami, brzuchem przed ołtarzem. I tu zazdrość nie ma nic do rzeczy. Tak samo nie ubrałabym się np. do urzędu czy w inne oficjalne miejsca, nawet przed urzędnikiem USC w czymś takim czułabym się durnie :O

Gość drtvgftr
mnie wystarczy to, ze ta suknia wyglada jak do kabaretu, juz nie wazne czy do kosciola czy nie (chyba ze na bal przebierancow) suknia wyglada tandetnie i zdzirowato i dlatego jestem na NIE.

Gość dokładnie, kiecka
do kabaretu, saloonu na bale przebierańców a nie na ślub !!

Gość zgodzę się z wami
brzydka ta kiecka a fuuu. Na bal przebierańców owszem. Młoda wygląda dziwkarsko nie da się ukryć :O

Gość hfgufggfgh
Jako facet pierwsze na co zwróciłem uwagę, to wyrazy twarzy, zwłaszcza oczu, młodych. Widać, że się kochają. W jednym z ujęć, w którym dziewczyna patrzy na młodego wyraz jej oczu jest absolutnie zachwycający. Takich emocji się nie udaje. I to mnie wzruszyło. Żeby zauważyć sukienkę, musiałem obejrzeć film drugi raz- po pierwszym widziałem tylko, że była biała :] Jak na pałające świętym oburzeniem za bezczeszczenie kościoła kobiety (katoliczki?) macie w sobie strasznie dużo nienawiści, złości, zawiści- nazywajcie to jak tylko chcecie. W każdym razie macie tego do diabła (nomen omen) i trochę. Zastanówcie się nad tym.

Gość hfgufggfgh
Kościół to tylko budynek. Dla wierzących jest wyjątkowy, ponieważ poświęca się go Bogu i do spotkań z Bogiem służy. Jestem przekonany, że ten Bóg, jeśli oczywiście istnieje, jest zdecydowanie mniej skupiony na szmatkach, drogie panie. Katolicki Bóg ma być miłością. Bez Boga i bez miłości, kościół jest tylko pustym, zwyczajnym budynkiem. Kupą cegieł i szkła. Skupmy się na tym, co ważne.

Gość Oczywiście, że Pann Młoda
Przepraszam, ale zacytuj w których fragmentach zieję nienawiścią ? Bo nie zauważyłam. Każdy ma prawo do własnego zdania. To, że się nie rozpływam nad kiecką ktora wiecej zakrywa, niz odkrywa nie znaczy że zazdroszczę, czy nie daj Boże zieję nienawiścią. Nie zanegowałam tego, że Pani Młoda pięknie wygląda, ale nie w tym rzecz. Urzędy i sądy to też tylko budynki, ale nie chodzi się tam w miniowkach i bluzeczkach bez ramiączek.

Gość hfgufggfgh
Do urzędów nie chodzi się w bluzkach bez ramiączek? To w lecie, jeśli idziesz np. wyrobić nowy dowód, bo zgubiłaś stary, zakładasz garsonkę:)? Dla tych 15 min w kolejce i 5 minutach załatwiania:)? Formalizuj sobie życie, jeśli to Ci sprawia przyjemność, tylko nie pogub w tym wszystkich rzeczy naprawdę ważnych.