Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szafirowe Szpilki

czekam na telefon w sprawie pracy...a telefon milczy...:(

Polecane posty

Jestem już zmęczona tym ciągłym wysyłaniem cv, chodzeniem na kolejne rozmowy kwalifikacyjne i brakiem odezwu ze strony pracodawców. Zaczynam wątpić we włane kwalifikacje. Najgrosze jest to, że naprawdę byłabym dobrym pracownikiem. Nie przeszkadzałby mi nadgodziny, stresująca atmosfera do które przywykłam w obecnej pracy. Byłabym wdzięczna gdyby do cholery ktoś wreszcie dal mi szansę na rozwój!!!!:(:( Ktoś też tak ma?:(

Gość hej ja mam tak samo...
podaj maila to napiszę coś więcej

Gość zjzjzjzjza
widocznie tylko ty jestes nierobem

Gość trzy__czwarte
nio

Gość trzy __czwarte
nie zadzwoni

Gość dirity_dansing
zadzwoni

Gość ja mam tak samo
Szukam pracy od pół roku, wysłałam już pewnie ze 100 cv i nic...

Gość ja mam tak samo
mnie nawet na rozmowy nie zapraszają:)

chodzę, ubieram się w te durne szpilki, garniturki, elegancka koszula...niby poważna firma, niby zapewnają że oddzwonią. Ba nawet w jednej firmie powiedział mi facet " do zobaczenia" i co? i nic.... totalna cisza...

Gość No to masz odpowiedz
Echhhh tez szukam pracy i jak do tej pory, przez cale pol roku skladania podan, odezwala sie tylko jedna firma. Z tym, ze ja nie mam jeszcze doswiadczenia zawodowego. Ale wysylam cv doslownie wszedzie i poki co, napotykam na mur :(

Gość tez to mialam11========
z jakiego jestes miasta? wiesz ja tez dlugo szukalam pracy i teraz pracuje jako telemarketerka praca nie jest jakas cudowna bo wiadomo rozni klijenci sie zdarzaja ale wazne ze mozna zarobic, i tak naprawde bardzo duzo potrzebuja telemarketerek w wszystkich miatach w calej polsce, zamiast tak szukac i narzekac lepiej idz na telemarktereke

tak się składa, że teraz pracuje jako telemarketerka... wiem, że można dobrze zarobić. Ale własnie dlatego szukam innej pracy, bo jestem wykończona klientami, którzy prują się na mnie dniami i nocami do słuchawki:(:(

Gość mam tak samo...
Ja nie mam żadnej pracy, z ostatniej zwolniłam się bo psychicznie nie dawałam rady miałam tak ciężkich współpracowników, myślałam, że szybciej znajdę pracę a tu nic. Wysyłam wszędzie gdzie można (no oprócz przedstawicieli handlowych czy bankowych bo się nie nadaję) i też nic. Czasem jest tak że moje wykształcenie i doświadzenie jest ponadto niż oczekiwane w ofercie a i tak nie oddzwaniają. Wiem jedno: że do pracy urzędowej (UM, UW, i cała budżetówka) przyjmują tylko po znajomości - bynajmniej u nas

tez wysylam aplikajcje do sklepow, do biura takie mam wyksztalcenie i nic nie widze odzewu. mam wyksztalcenie srednie praktyke pracowalam wczesniej i biurze i skloepach ale nic nie widze nawet zaproszenia na rozm owe kwalifikacyjna wiec nie wiem co jest grane i to do sklepow wyslalm na sprzedawce wiec nie wiem czego oni oczekuja . pozatym wydaje mi sie ze wiekszosc pracodawcow nie czyta aplikacji mailowych i tyle najlwpiej osobiscie zawiezc i tyle. pozdrawiam

Gość mam tak samo...
W przyszłym tygodniu zarejestruję się w up, przez pół roku chociaż zasiłek będę miała-zawsze coś... Przykre jest to że dużym dosyć państwie nie ma pracy dla chcących. Aha, miałam dwie oferty ale musiałabym być niepełnosprawna (po prostu wysyłam mechanicznie tyle ofert że nie doczytałam że potrzebują z grupą inwalidzką) Czyli aby dostać praca musiałabym chyba odciąc sobie rękę