Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahah heheh

czy podgrzewacz byl wam potrzebny ?zdal sie ?

Polecane posty

Gość hahah heheh

bo ja dzis kupilam i tak sobie mysle czy aby bede go uzywala ? :D

Gość dftghyju
dla mnie to jedna z najprzydatniejszych rzeczy i używam go nadal a mała ma 2 lata

Gość anna noowa
dla mnie bardzo przydatny

Gość karmilam modyfikowanym
i nie przydał się. Miałam czajnik elektryczny przy łóżku specjalnie na wodę dla maluszka i opanowałam do perfekcji kiedy go wyłączyć zeby woda byla idealna (oczywiście najpierw ją przegotowywałam a potem w tym czajniku podgrzewałam) Bylo mi tak łatwiej niż w podgrzewaczu. Zresztą kupiłam taki tańszy i duże butelki avent nie wchodziły.

Gość dfrtlp
Jak najbardziej, nie wyobrażam sobie stać w środku nocy przy mikrofali grzejąc mleko albo w dzień podgrzewając słoiczki...

Gość hahah heheh
to mysle ze jednak dobrze ze go kupilam :)

Gość wiosenna mama;)0
ja przed nocą szykuje sobie 3 butle przegotowanej wody, jedna od razu wstawiam do podgrzewacza i w nocy o które dziecko jest głodne tylko wsypuje mleko i nie muszę sprawdzać temperatury tylko od razu mogę podawać i po zjedzeniu wkładam kolejna butelkę i znowu to samo:0

Ja tez uwazam ze podgrzewacz jest przydatny :) U nas dziala 24/h a rachunki za prad wzrosly tylko o 30 zł :)

Gość wiosenna mama;)0
ja też nigdy go nie wyłączam

Gość mamachichi
mi się zupełnie nie przydał ale w ogóle nie karmiłam butelką, no i słoiczkami też raczej nie

Gość po pierwsze
Zdal sie? Po jakiemu to? Mi się przydał, bo karmie butelką.

Gość anna noowa
ja nawet jak gotuje obiad i zadrzy mi sie wiecej ugotowac to nastepnego dnia wlasnie w podgrzewaczu podgrzewam. to nie tylko do mleka jest przeciez

Gość hahah heheh
a po takiemu :P dzieki za odp :) mysle ze jednak byl on trafionym zakupem

Gość hahah heheh
nie wiem czy po krakowsku :D ale ja z gornego slaska :P boze ludzie przeciez nie zapominajcie tego zenie tylko ludzie posluguja sie piekna polszczyzna , bo jeszcze sa przerozne gwary :O macie sie czego czepiac :O

Gość hahah heheh
[zgłoś do usunięcia] Kotka Mruczurotka---to nie do ciebie bylo :) tylko do pani wyzej ktora zadala pytanie po jakiemu to

Gość azezam
mi sie nie przydal tak jak mama wczesniej mialam specjalny czajnik ta metoda wydawala mi sie najszybsza i najlepsza

Gość gość
Ja nie kupiłam i teraz żałuje bo jednak by mi się przydał :)

Gość hahah heheh
aha a co to za czajnik ale mysle ze bedzie potrzebny chocby pozniej jeszcze do sloiczka wszystko okazuje sie pozniej w praktyce

nie używałam jakoś nie mam przekonania świeżość mleka podgrzewanego miałam termos z zagotowaną wodą

Gość azezam
hahah no czajnik byl zwykly tyle tylko ze uzywalam go tylko dla dzieci poniewaz uzywalam dla nich wody mineralnej najpierw gotowalam wode a pozniej tylko podgrzewalam

JA jeszcze przed porodem zakupiłam podgrzewacz, ale gdy zaczełam synka karmić butelką, przygotowywałam butelki z przegotowaną wodą i dolewałam gorącą z termosu, ale potem mąz sie mnie pyta po co mi podgrzewacz jak go nie używam no i zaczełam.. robie tak jak już ktoś pisał, przegotowana woda szykuje 3 butelki jedną wkładam do podgrzewacz, szykuje w pojemniczkach mleko i potem tylko wyjmuje butelke, wsypuje mleko i wstawiam następną:)

ja nie, nie uwazam zeby mi sie do czegokolwiek przydal a nie oszczedzalam specjalnie. tyle ze karmilam piersia. a potem na zmiane z butelka jak wychodzilam i ktos sie nim zajmowal albo mi sie nie chcialo karmic na zimnie czy na impreze szlam zakrapiana.

Podgrzewacz sprawdził się przy pierwszym dziecku kiedy przeszłam na modyfikowane mleko, na wieczór ustawiałam odpowiednią temp na podgrzewaczu przegotowaną wodę wlewałam do butelki tą wkładałam do podgrzewacza a kiedy mały w nocy budził się na jedzenie wsypałam tylko mleko wymieszałam i podawałam teraz przy drugim dziecku również będę stosować tą metodę ale narazie jeszcze karmię piersią:)

Podgrzewacz sprawdził się przy pierwszym dziecku kiedy przeszłam na modyfikowane mleko, na wieczór ustawiałam odpowiednią temp na podgrzewaczu przegotowaną wodę wlewałam do butelki tą wkładałam do podgrzewacza a kiedy mały w nocy budził się na jedzenie wsypałam tylko mleko wymieszałam i podawałam teraz przy drugim dziecku również będę stosować tą metodę ale narazie jeszcze karmię piersią:)

Gość mamuniaaaaa
dziewczyny jak sie sterylizuje butelki w podgrzewaczu? leje sie wode do butelki i wstawia do niego? czy prosto do urządzenia i wkłada butelke?? Ale wtedy ona unosi sie w gore i nici ze sterylizacji

Gość pytanie hop
Jeśli masz w domu mikrofalówkę, czajnik elektryczny itp. gadżety przyspieszające podgrzewanie wody, to spokojnie sobie daruj podgrzewacz.

A ja wieczorem przygtowywalam tyle butelek z mleka ile trzeba bylo na noc a jak sie syn obudzil to tylko je w mikrofalli podgrzalam i tyle. Wiem, wiem NIEZDROWE ale powiedzcie mi co jest teraz zdrowe? :)