Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćwicząca1

6 weidera

Polecane posty

Gość ćwicząca1

Witam:) Tak jak w temacie, ma ktoś jakieś doświadczenia z tym rodzajem ćwiczeń? Jak długo robiliście? I jeśli widać było efekty to po ilu dniach/tygodniach? I czy działa bardziej na wymodelowanie brzucha czy spalenie tłuszczyku?

Gość ZAKŁOPOTANA))___
dałam radę do 18 dnia..brzuszek już był twardszy..ogólnie polecam, ale to dla wytrwałych..

Gość ćwicząca1
A co z tkanką tłuczszową? O ile taką miałaś heh :)

Gość shazz
u mnie po 12 dniach efektów nie ma żadnych, może poza tym, że przytyłam, a od 3 tygodni trzymam dietę 1200 kcal :/ więc olewam te ćwiczenia i skupiam się na diecie. jak już schudnę, to może do ćwiczeń powrócę, żeby się troszkę wymodelować :)

Gość djek4rr
Najlepiej jeżeli zrobisz sobie zdjęcie pierwszego dnia (z profilu) i jeżeli wytrwasz dwa tyg. zobaczysz zdjęcie zdnia pierwszego i 14-stego,efekty będą duże,a jeśli je będziesz widziała to będziesz cwiczyła dalej,chodź nie jest łatwo. Powodzenia

ja słyszałam ze a6w lepiej robić, jak jestes juz szczupła, aby wymodelowac brzuch, bo takie ćwiczenia nie spalają tłuszczu. Poza tym, jak będziesz mieć fałdki i robić 6 weidera, to zrobia Ci sie ładne mieśnie ale nie będzie ich widac pod tłuszczem, w rezultacie brzuch przez to będzie wydawał się grubszy

Gość ćwicząca1
To teraz mnie załamałeś.. mam taką mała fałdkę tłuszczu i chciałam ją spalić, ale jeśli ma być taki efekt, że jeszcze bardziej ją uwydatnie to nie, dziekuję :P A jakieś inne ćwiczenia na brzuch?

Gość ćwicząca1
No takie coś jest najgorsze, bo nie wiadomo co zastosować. Nie chcę schudnąć, bo ważę 52kg na 165 wzrostu, więc jakakolwiek dieta odpada. Jedynie te fałdki;/

Gość ano ciekawe ciekawe
hula hop :D

Gość IMO13258
Po pierwsze to: @shazz "u mnie po 12 dniach efektów nie ma żadnych, może poza tym, że przytyłam, a od 3 tygodni trzymam dietę 1200 kcal :/ więc olewam te ćwiczenia i skupiam się na diecie. jak już schudnę, to może do ćwiczeń powrócę, żeby się troszkę wymodelować" BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Ale kretynka! A po drugie: To moeże być luźna skóra - stosuj kremy i masuj (no chyba, że jest to tylko typowa kobieca "niedoskonałość urojona") Od A6W nie schudniesz. Do tego trening jest zbyt intensywny dla początkujących, długi i NUDNY!! Nie polecam.

Gość IMO13258
Być może taka Twoja natura. U mnie brzuch tyje pierwszy, a chudnie ostatni - czyli przejebane. :D Trzeba sie pogodzic i pracować z tym co sie ma. A swoją drogą: jestes pewna? Nagie fotki rozwiałyby wątpliwości co do brzucha.

Gość IMO13258
Po co fotki? Gdyż jesteś kobietą - a te lubią przesadzać co do swoich niedoskonałości. A po drugie ja jestem mężczyzną, a jak wiadomo faceci są wzrokowcami i tylko w ten sposób mogę Ci pomóc. Nie muszą być nagie, wystarczą w fajnej bieliźnie. :P

Żartujesz czy o droge pytasz? :P ja juz nigdy w życiu na tym forum swojej fotki nie zamieszczę. w każdym razie nie przesadzam, a mój problem to tylko i wyłącznie brzuch. Nie jestem gruba ale ta oponka mnie dobija

Gość IMO13258
Czyli już raz zamieściłaś. Dlaczego innym pokazałaś, a mi nie chcesz? ;) Przecież próbuje Ci tylko pomóc.