Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akwarelka25

ozdobne akwarium na stołach dla gosci ?

Polecane posty

Gość 787871
neony sa rybami wrażliwymi na zmieny temperatury i musza miec akwarium z grzałtką z termostatem. Nie wiem, jak wygląda ten twój wazon bo mi sie nie wyświetlił, ale dla mnie trochę kwestia wątpliwa. Może wytrzymałyby to jakies bardzo niewymagające ryby, typu bojownik, itp. A co do gości, chyba wiadomo że będa karmic, jest tez spore ryzyko że ktos to wszystko zbije?

Gość mam nadziejejeee
mam nadzieje ze ci te ryby na weselu pozdychaja i tylko beda do gory brzuchami plywac hahahahahaah jaki pojebany pomysl jaki trzeba miec cukier w glowie zeby na cos takiego wpasc a na suficie przyczep se golebie zeby bylo jeszcze bardziej slodko a na kolankach trzymaj slodziutkiego puszystego kociaczka

Gość Jasiek______
Znalazłem na pewnej stronie: http://www.zoologiczny.elk.com.pl/?271,neon-inesa. Cena za rybkę 2 złote!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście w sklepie. W postaci weselnej dekoracji cena zmienia się diametralnie. Przy tej cenie są to po prostu rybki jednorazowe. Po weselu lądują w ubikacji, bo po co je trzymać, skoro na następną okazję można kupić następne w cenie 2 zł od sztuki. Ktoś wyczuł niskonakładowy sposób na coś, czego jeszcze nie było i stara się na forum zbadać reakcje ludzi.

Gość Iiiiiiiiiiiiiiiiii tam....
Przy małych dzieciach i tendencji polskich gości do trunków, życie rybek mogłoby być zagrożone:P

Gość czarrrna inez
Tylko na weselny obiad. Znaczy, nie że rybki na ten obiad XD tylko że nie na wesele, a na spokojny obiad zamiast. Inaczej Ci to pozabijają. A jak będą pływać do góry brzuchami to na 100% goście tego nie zapomną XD

Gość BasiaKam
Myślę, że warto abys zajrzała do Plantica to sklep akwarystyczny, który w ofercie ma duży wybór akwariów, specjalnie przygotowanych do nich ozodób i wszystkie potrzebne akcesoria. Z tego co wiem to jeden z najwiekszy tego typu sklepów internetowych, gdzie w dobrej cenie kupisz pełne wyposażenie. Dawaj znać, co wybrałaś :)