Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce odzyskać swoje rzeczy!

Jak odzyskać rzeczy od byłego? zrobił mnie w chuja, pomóżcie!!!

Polecane posty

A więc tak: na poczatku znajomości chcieliśmy miec ze sobą kontakt dobry i zeby było taniej od przeszedł na moja sieć a ja dałam mu tel, którego nie uzywałam i to wcale nie taki zły tel ok 200zł warty teraz, zostawiłam u niego swoich osobistych rzeczy typu:bluzka, płyta itp. On napisał,ze koniec z nami smsem to od razu sie wkurzyłam i usunęłam jego numer (ten jego dla wszystkich) byłam wsciekła a teraz on wyłaczył ten tel co miał miec na pisanie smsów ze mna i cisza. Mówił ze wysle je pocztą i nic, mówił,ze mu sie nie udalo wtedy jeszcze miał właczony ten nr. jak mam je odzyskać? Nie mam z nim kontaktu, na codzien pracuje i uczy sie bardzo daleko od domu, wiec jak tam pojdę podejrzewam,ze go nie bedzie. Wiem głupia byłam,ze usunęłam jego normalny nr, on nie ma zadnego konta na portalach spolecznosciowych

i co mam zrobic?

Gość krezolllka
Nie wiem jakiej rady oczekujesz. Pojedź do niego, pogadaj z domownikami, niech do niego zadzwonią i niech powie gdzie są Twoje rzeczy, żebyś mogła je zabrać. Przecież inna opcja nie istnieje. Albo módl się o cud :]

ktos moze wie po ile chodzi teraz noszona bielizna ( wiekszosc z majtek jest ze sladem slimaka) na allegro? rozmiar majtek XXL.

Gość gimnazjalistka.....
a co to znaczy matjki ze sladem slimaka??

Podszywie spierdalaj, mi nie jest do śmiechu

Gość KOBIETAniezależnaUczuciowo
J a na Twoim miejscu nie chciałabym go widzieć ... Nie macie wspólnych znajomych ?? Ktoś mógłby odebrać te rzeczy za Ciebie !