Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drgdrgdrg

Marakesz-ktos byl?

Polecane posty

Gość drgdrgdrg

lecimy w te sobote, ale nie wiem czego mam sie spodziewac, moj facet zabukowal wczoraj bilety. zastanawiam sie jak tam jest, byl ktos?

Gość HrabiaMurgrabia
Marakesz jest super, ale o tej porze roku będzie troszkę chłodno;P Miasto wygląda trochę jak połączenie Grecji z południową Hiszpanią:P W ogóle Maroko ma swój urok i na szczęście nie grozi Ci muzułmańska rewolucja, bo tej kraj jest inny:D

Gość drgdrgdrg
nikt? czyzby to bylo tak ekskluzywne miejsce?

Gość szału nie ma
smród, brud i ubóstwo, uważajcie na targowisku

Gość drgdrgdrg
dzieci hrabia, a co do pogody...zeby tylko odrobine slonca zlapac chociaZ, na tym nam zalezy, nie musimy sie smazyc. mamy dosyc zimy i chlodu a przy okazji chcielibysmy cos pozwiedzac

Gość HrabiaMurgrabia
Smród, brud i ubóstwo to typowa cecha krajów arabskich - ale nie lepiej masz np na Sycylii, albo w południowej Hiszpanii, lub w Turcji. Jeśli chodzi o kraje arabskie (byłem w Egipcie, Tunezji, Maroku i Jordanii oraz w Ziemi Świętej) to Maroko wypada najkorzystniej.

Gość HrabiaMurgrabia
W Marakeszu klimat masz podobny jak we Włoszech moich zdaniem. W ogóle ten kraj jest bardzo zielony jak na kraje arabskie. O tej porze roku będziesz miała pewnie kolo 20 stopni.

Gość chcesz złąpać słońce
Powodzenia :o Może trzeba było sprawdzić pogodę przed wykupieniem wyjazdu?

Gość justyna aa
tylko nie jedz nic na ulicy pij tylko wodę ze swojej butelki nawet herbaty na targu z filiżanki nie pij weź pięć tysięcy paczek chusteczek higienicznych nawilżonych;) miłego pobytu warto raz pojechać,zwiedzić przyprawy kupuj tylko w sklepie nie na straganie

Gość drgdrgdrg
niesttey tylko ten termin mi odpowiada, ale w lecie tez lecimy gdzies. jesli jest ok 20 stopni to bez rewelacji ale da sie przezyc, z reszta co ja bede wybrzydzac, ciesze sie ze w ogole lecimy, ze mozemy sobie na cos takiego pozwolic... dzieki za wszytskie raDY Z TYM JEDZENIEM I PICIEM TO WIDZE JAK W EGIPCIE...