Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejkaroz

Gwałt ! :(( Prosze, pomóż

Polecane posty

Gość alejkaroz

Dziewczyny mam do was pytania, prosze o odpowiedz. Czy nie uwazacie, ze w naszym kraju wolno gwalcic ??\ Czy gdyby media zaczely naglasniac, fakt iz w Polsce wolno gwalcic, kary sa niskie itd., podpisalybyscie petycje z ŻĄDANIEM o zmiany w prawie ? Czy gdyby ta petycja, wsparta pelnymi bolu dokumentami, poszla dalej -- > do najwyzszych wladz w UE, podspialybyscie ja nadal ?? i stanely murem ?? Czy macie wystarczajaco duzo odwagi by powiedziec NIE ? Czy macie odwagę pokazać twarzę i żądać od państwa godnego traktowania ?? Dziewczyny, w Polsce wolno gwalcić ;(((((((((((((

Gość iks igrek
ja mam dziecko z gwałtu...

Gość jestem tu nowy :))..
ludzie rto kurwa powinni wziac prawo we wlasne rece i sami wymierzac sprawiedliwosc. prawda jest taka ze prawo w polsce to jakas kpina. gdyby ktos zgwalscil moja dziewczyne czy corke to bym zabil tego gnoja bez mrogniecia okiem. rozwalilbym go w drobny mak.

Gość do iksigrek
ja też, nikt o tym nie wie:(nawet mąż

Gość alejkaroz
LUDZIE nie możemy iść wieszać, ale możemy wziąć sprawę w swoje ręce i zaatakować rząd, zmuszając do podpisania zmian w ustawach

Gość jujjjuu
popieram! to cos zwane karami to jakas kpina.. przeciez taki skur.. ma lepiej niz ofiara.. ile sie slyszy historii ze mieszka niedaleko ofiary a oni nic z tym nie robia.. ilu policjantow gwalci mimo iz oni maja strzec prawa.. smiech na sali..

Gość niewiem co myslec
ni hu hu NIE WOLNO GWAŁCIĆ!!! CO ZA SKUR...le prawo powinno byc ostrzejsze jakim prawem...?

Gość popieram tez
nie ufam policji nie ufam rzadowi nie ufam klerowi. Ja bede sadzil i karal moich oprawcow. niech spadnie chociaz wlos z glowy kogos z mojej rodziny a przekona sie co to znaczy sprawiedliwosc.

Gość marie37
a co zrobicie jak to wlasny maz jest oprawca robi co chce i kiedy chce? za odmowe dobre bicie i rozwiazania silowe bo on tak ma juz

Gość marie37
i niech mi nikt nie pieprzy ze nie daje ze w zwiazku nie ma tego jest tylko jest to wszystko bardzo trudne a pomocy znikad czesto dochodzi do wypaczenia psychiki i trzezwego spojrzenia na zycie