Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak juz mowa o filmach

To co o tej pannie sadzicie?

Polecane posty

Gość lokatka
ujdzie, już wole takie panny mlode, od takich co półnagie biorą ślub w kościele :/ mam tylko nadzieje ze ta mała dziewczynka to nie jej córka...

Gość Ona by chyba lepiej
wyglądała gdyby nie miała tak ulizanych włosów

Gość calineczka_w
ale jesteście wstrętne, ciekawe jakby Wasze filmiki tak wrzucić i oceniać, każda panna młoda chce być szczęśliwa tego dnia i nawet jeśli Wam się nie podoba jak wyglądała to zachowajcie to dla siebie

Gość impossible
Ona jak ona. Zwyczajna panna młoda, wygląda OK. Ale strój Pana Młodego to dramat, jasny garnitur, sportowe buty!!! i koszula z krótkim rękawem. Masakra

Gość sympatyczna para młodych
Kilka lat temu też mój ślubny co chwilę mnie całował, ale kiedy to było... Dzisiaj tylko raz dziennie mogę liczyć na słodkiego buziaka, albo pośpiech, albo nasze dzieciaki całą pulę całusów zbiorą, ja nie mogę się dopchać :D Ale za kilkadziesiąt lat, na emeryturze sobie to odbijemy :D

w sumie normalna para ale kto ją tak skrzywdził tą fryzurą? nie pasuje jej, bo ma odstające uszy. a pan mlody to jakaś kpina, koszula z krótkim rękawem, sportowe buty

Gość Hahahahhh rzeczywiście młody
jest niesamowity :D:D O matko :D:D Gdyby tylko ona nie miała tak przylizanych włosów... byłoby spoko.. Nie no ale z tych butów młodego to sie nie mogę przestać śmiać :D No ale przynajmniej wygodne:D

Gość solener
mloda fajnie wyglądała , tylko ciut za ulizane włosy i welon zle dobrany , ogolnie ładnie,ale młody masakra

Gość ten welon to masakra
suknia mi się podoba, no i szkoda że nie jestem taka szczuplutka jak ona :)

Gość Na szczególy nie zwracam uwagi
W moim gościńcu w ostatnią sobotę było huczne wesele, zaproszone zostały miejskie szychy, cena nieważna. I wszystko było ok dopóki panna młoda nie zaliczyła 2 lampek szampana. Nie, nie upiła się, ale słownictwo... i ten chichot na każde zapytanie weselnika. O 22 już było po weselu...

Gość dlflgh
widac ze to wiesniaki, sportowe buty brak slow....ona taka kujonka

Gość czoko czokoczino
młoda ładna ale nie pasuje mi w niej ta fryzura i welon do całości ale kto co woli młody - hohoho dał popis, stwierdził że kupi trepki na wiele okazji :D no cóż ...

Gość mnie sie podoba
super figurka, tylko te okulary psują mi cały efekt. Szkoda, ze nie zdecydowała się na soczewki