Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMAS PAPAS ORA !

MAMAS&PAPAS ORA Opinie uzytkownikow

Polecane posty

Gość MAMAS PAPAS ORA !

Mam zamiar kupic ten wozek tylko potrzebuje troszke odpowiedzi na jego temat . 1. czy pokonuje nierowny teren ? Z jaka trudnoscia ? 2. CZy jest wytrzymaly ? 3. CZy nadaje sie na wies ?

Gość MAMAS PAPAS ORA !
Nikt nie uzytkuje ?

Gość Tez jestem ciekawa ooo ...
UP

Gość jołł
też mi sie bardzo podoba, miał ktoś???

wiem, ze stary temat, ale moze jeszcze komus sie przyda opinia. Ogólnie to jest moj trzeci wozek i ostatni. Jestem bardzo zadowolona. Na poczatku myslalam, ze te male kolka nie poradza sobie nawet z chodnikiem, ale jestem mile zaskoczona. Po pierwsze nie są wcale takie małe jak sądziłam. Po drugie ponieważ są piankowe, wpływa to pozytywnie na wage całego wózka oraz "nie trzaskaja sie". Wózek składa sie razem z siedziskiem wiec zajmuje niewiele wiecej miejsca niz te "lepsze" parasolki. Ma dosc szerokie siedzisko, wiec nawet z grubym spiworem i w kombinezonie dziecko nie wydaje sie tak scisniete. Pozornie mały kosz na zakupy okazuje sie bardzo pojemny. Niestandardowe pasy, dzieki ktorym przy rozkładaniu oparcia nie trzeba ich dodatkowo "poluzniac" Wózek prowadzi sie lekko, jest zwrotny. Przednie koła można blokowac do jazdy prostej. Gdybym miała wybierac jeszcze raz, na pewno bym sie zdecydowałam. W zasadziue to załuje ze nie kupilam go wczesniej. Pozdro.

Gość kahhaa
Również mam ten wózek i jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze cena bardzo przystępna, bardzo wysoka jakość materiałów, przed tym wózkiem miałamx- landera, i b-mobile britax. Ora jest leciutka, bardzo dobrze szybko i łatwo sięskłada i rozkłada, śpiworek jest bardzofunkcjonalny bo zasłania całe dziecko. Oparcie rozkłada się do leżącej pozycji. Podnóżek jest regulowany, dziecko może spać, a nóżki mu nie zwisają. Z trzech wóżków jakie użytkowałam ten jest najlepszy i najtańszy :)

Gość bioryba
Witam, gdzie zakupiłyscie wózek mamas&papas ora?

Gość KAHHAA
NA ALLEGRO

Gość kahhaa
Luna to następczyni ORY i różni się tylko tym że ma regulowana rączkę, a kosztuje dwa razy tyle co ora.

miałam polecam fajny wózeczek ale zwróć uwagę bo nie każdy model ma regulowany podnóżek mimo że wyglądają identycznie ,ja kupiłam używany na allegro za grosze był jak nowy i się sprawdził:))

witam, mam wózek luna, ale zastanawiam się jak go rozkręcić, bo ma strasznie brudne oparcie, a nigdzie nie mogę znaleźć pasującego do tych śrubek śrubokrętu. czy to wogóle da się rozkręcić?

Gość gość
Ja kupiłam wózek Ora niedawno wcześniej miałam Espiro Magic i Ora jest suuuper. O niebo lepsza zwinna, zwrotna, wygodna dla maluszka, wszystko się zdejmuje można wyprac, jestem naprawde barrrrdzo zadowolona! POLECAM