Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna matka jedynakaaaaaa

Moj syn wozi swoja narzeczona samochodem a po mnie nawet nie

Polecane posty

zaproponuje zeby przyjechac....mowil ze po nia ma po drodze z pracy jak wraca a po mnie ciezko nawet sie zainteresowac jak koncze prace o 21:30...przyjezdza tylko wtedy jak mu powiem ze by dobrze bylo jakby mnie przywiozl do domu bo bede miala ciezkie zakupy.a tak to nawet nie pomysli sam...i tak jest ze wszystkim.

up

Gość dsadfsadfsadf
Daj synowi żyć swoim życiem,anie chciałabyś pewnie być tą jego najważniejszą w życiu kobietą-przykro mi,ale on już ma narzeczoną,więc twój czas minął ;P

ale wczesniej jak jeszcze chodzili ze soba to na poczatku praktycznie codziennie po mnie przyjezdzali ...maz nie zyje...

Napiszę to dość brutalnie: ale kto go wychowywał?

Gość afdeweq
Po 21 to on rocha swoją kobiete a nie za mamusią będzie ganiał

Gość jk sam płaci za benzynę
nto wiesz... :P

a i jeszcze powiedzial ze jeo narzeczona lacznie z dojsciem na przystanek jazda itp zajmuje jej godzine a mi co najwyzej 25 min....

Gość solener
znam takiego syna co to mamusia bez niego żyć nie umiała , siedzi teraz z nią i chla na umór ,rozwaliła mu małżeństwo :(

a czy tutaj ktos chce komus malzenstwo rozpieprzac??

Gość Lupisda
babo, a gdzie twój chłop?

czy musze dziesiec razy to napisac?? moj maz NIE ZYJE

Gość kobieto daj jemu zyc
a nie zmuszac zeby robil cos bo mamusia sobie tak zyczy...

Skoro tak, to zapytam się ponownie, kto go wychował??? :P:P:P:P

Gość kobieto daj jemu zyc
anouk,co to za glupie pytanie....skoro ona go wychowala to nie powinna uzalezniac sie od syna ani syna od siebie w taki sposob...

Gość malinowa piwonia
daj mu życ swoim życiem, ale to mozna załatwić rozmową, może jest kompromis, może raz niech cię przywazi a raz weżmiesz taksówke lub załatwisz aby z kimś z pracy wracać, lub jakieś jeszcze inne rozwiazanie a może zrób prawo jazdy, syn sie ożeni, załozy rodzinę i to normalne że nie bedzie miał czasu dla ciebie aż tyle musisz sie z tym pogodzić, choc to boli na pewno, wierzę

To żadne uzależnienie, ale pomoc najbliższej osobie, wewnętrzne poczucie obowiązku i pewnej troskliwości. Życie pokazuje, jak matki wychowując swoich jedynaków- chłopaków chcę dla nich wszystkiego NAJ i wychowuje zepsutych egoistów. To wszystko. I za jakiś czas nawet i ten dziś nadskakujący tak swojej pannie syn będzie skupiony na siebie i swojej wygodzie, nie dostrzegając potrzeb i pragnień partnerki.

Gość napisz coś więcej
ja cię rozumiem ,ja tak mialam ze jeżdził po pinde- lafirynde a ja zakupy dzwigałam,ale teraz ma mądrą dziewczyne której zależy na dobrych relacjach ze mną i sama nieraz do niego mowila "mój brat to po naszą mame wyjeżdza a ty po swoją nie?"

Gość Mlody Bezrobotny
Bo rodzicom sie wydaje ze im sie nalezy! A moze bylas marna matka i poprostu ma cie dosc? Ja jak tylko sie wyprowadze od swoich nie zamierzam z nimi utrzymywac zadnego kontaktu a co dopiero gdzies ich podwozic juz przez 22 lata mi obrzydli rowno

Ja uważam, że często rodzice wychowują dzieci w przekonaniu, że wszystko im się należy.

nie musze brac taksowki....drozej bym na tym wyszla...kupuje miesieczny na autobus i chyba mnie to taniej wyjdzie

Gość donek 53 (wulgarny)
ludziska (i taborety) matka ma rację - nie żąda żeby ją woził codziennie w obie strony, tylko żeby o niej pamiętał. chyba takich rzeczy może wymagać! :O

Gość chamska matka
dorosły synuś , nie podobaja się rodzice to dalej na swoje zapracuj na mieszkanie samochód żarcie ciuchy teraz jest zle to na starość ci też szklanki chleba nie poda ,nie wtrącaj się do niego i niech on nie wtraca do ciebie.ja swojego chętnie widze w swieta i niekiedy w niedz na obiadku .

Gość smutne te Wasze wypowiedzi
"on już ma narzeczoną,więc twój czas minął" czas mojej mamy nigdy nie minie. Nigdy nie przestanie byc dla mnie ta jedyna, najwazniejsza. Facetow sie zmienia. Matke ma sie tylko jedna.

ktos wyzej pytal kto wychowywal...normalne ze ja z mezem...a benzyne sam leje do samochodu ktory jest jego...

Gość bez jakiej mamusi?
wspiPskiej?? podejrzewam, ze to nie literowka :P