Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna matka jedynakaaaaaa

Moj syn wozi swoja narzeczona samochodem a po mnie nawet nie

Polecane posty

Gość ta wyzej jest dobra
"ma narzeczona ale to ja jestem najwazniejsza" :D lepiej zacznij sie przyzwyczajac do tego gdzie twojej miejsce a nie ze synus bedzie mamusie stawial na puierwszym miejscu!!! Tak nie mozna!!!przez to sie niszcza zwiazki

A dlaczego ta mloda dupa nie moze jechac autobusem?? a matka ma dzwigac zakupy sama>>

Gość sami widzicie co ona napisala
narzeczonej zajmuje o wiele wiecej czasu dojazd niz jej...i jeszcze ma problem ze narzeczona wozi:D skoro ma po drodze a ona do domu wraca 45 min a nie 25 jak tutejsza pani to niech sie zastanowi delikatnie....

kobiety to narzeczona i przyszla zona dla waszych synow jest najwazniejsza a nie wy- matki!!!! nie przesadzajcie...

Gość a no tak! sluszna uwaga!
ika.1989A dlaczego ta mloda d**a nie moze jechac autobusem??a matka ma dzwigac zakupy sama>>

poza tym co wy pierdolicie o zakupach...ona mowi ze jej z pracy nie odbiera:D

Gość hfgufggfgh
Bo to auto faceta i on decyduje kogo będzie woził. Jak matce się to nie podoba, to niech zrobi prawko i kupi auto.

ale przeciez matka jest najwazniejsza-nie rozumniesz tego?? :D

Gość to jest prrr
ti jest prowo, bo która mamuska pisze "up" "up"?:D:D:D:D znacie takie? a gdyby analizowac same wypowiedzi, to wiadomo,że taka przyszła teściowa to koszmar, bo ani opracę ani o zakupy nie chodzi a świadczy o tym przypierdolenie się,że ją jednak odebrał, ale tamta słała mu sms bez przerwy. Zakochana to słała, a matuli to jednak w oko kole. Niektóre matki są popierdolone-myślą,że będą najważniejszymi kobietami do końca życia ich synków. Masakra. Takie to wcale nie myśląo szczęściu dziecka tylko o sobie. Egoistki.Mamnadzieję,że nie będę taka

Gość Maryjetta.
Na 2 stronie pisalam o wozku na zakupy. Autorko stwierdzilas ze stare baby chodza z wozkami. No sory,tu gdzie mieszkam sporo ludzi ma wlasnie takie wozki. Ja mam 25 lat i jakos nie uwazam zebym wygladala jak stara baba. Syn ma teraz swoje zycie. Co innego jakby z toba mieszkal i byl sam. Ale on wlasnie zaklada wlasna rodzine i jakas stara,przewrazliwiona matka z menopauza nie bedzie mu cyrkow odstawiac. Bo wlasnie tak sie zachowujesz,jak staruszka manipulujaca i szantazujaca syna

Gość no i prawidłowo robi
pępowina już dawno odcięta

Gość buahaha mamusia nie wiedzaca
ze musi dac synowi zyc wlasnym zyciem:D