Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatakajestem

mężczyżni boją się ładnych kobiet

Polecane posty

Gość jatakajestem

jestem ładna tak mówią 167cm wzrost 54 kg wagi niebieskie oczy blond włosy co ze mną jest nie tak bo wydaje mi się że, mężczyżni się mnie boją uważam że to facet powinien zrobić pierwszy krok

Gość a ja jestem 2 cm wyzsza
ja piernicze jaka Ty jestes glupia...to dlatego faceci Cie unikaja. a nie dlatego, ze za ladna ejstes...nie zauwazylam aby faceci bali sie ladnych i pieknych kobiet, boja sie raczej wrednych zolz...

Gość zloty99
JA SIĘ NIE BOJE - DAJ NAMIARY TO BEDZIEMY SIĘ RUCHAĆ. JA JESTEM Z LUBUSKIEGO A TY ?. MOGĘ DOJECHAĆ JAK BY CO.

Gość dfdsdasdfadsf
Jak dla mnie jesteś za niska :P więc twoja atrakcyjność spada :P

Gość zloty99
A DLA MNIE JESTEŚ OK. JA MAM 188 CM WZROSTU - SPOKO SIĘ ZGRAMY.

Gość Candyman 0098
faktem jest ze faceci boja sie a raczej unikaja ładnych kobiet a to dlatego ze na wstepie mysla ze sa na straconej pozycji niestety w wiekszosci przypadkow tak jest

Gość jatakajestem
dobra dobra : ) obecnie austria pasuje...

Gość zloty99
NIESTETY NIE PASUJE - SZKODA.

Gość Major Oklahoma
boja się?! pierwszy słyszę codziennie jacyś kolesie, jak tylko idę chodnikiem starają sie "urobić" jakąś laskę... jak jesteś w austrii, to na pewno nie masz tego problemu, tak, że coś tu nie gra

Gość jatakajestem
no i właśnie o to chodzi wy faceci myślicie chyba tylko dolną partią ciała, Czy jak kobieta jest ładna to od razu myślicie że jest głupia!

Gość Major Oklahoma
A co ja takiego napisałem, że niby tak myślę, napisałem co codziennie obserwuję, przed chwila pisałaś, że faceci boją się ładnych kobiet...rzeczywistość temu przeczy

Gość Candyman 0098
ładna czyki bardzo wymagajaca kochajaca forse swojego facecika poza tym mysli ze cały swiat do niej nalezy zapomina tylko o jednym ze kiedys bedzie stara :)

Gość jatakajestem
wcale taka nie jestem raczej należę do romantyczek kasa się dla mnie nie liczy TYLKO to coś musi facet mieć:)

Gość Candyman 0098
PRosze cie nie rozsmieszaj mnie to cos to własnie kasa moja droga sliczna wic nie plec bredni szukaj bogatego gogusia co na boku bedzie cie robił z innymi ładnymi damami :P

Gość Major Oklahoma
w tym momencie to nie rozumiem rozwoju tego wątku? mówisz, żeś ładna, bo tak Ci mówią (czyli już okazują zainteresowanie), a teraz, że kasa się nie liczy (pomimo, że się liczy)...jak jesteś faktycznie ładna, to nie powinnaś mieć problemu ani z 1 ani z 2, a już na pewno nie tak dużego, żeby o tym pisać na necie

Gość jatakajestem
możecie pisać co chcecie, ale ja nadal obstaje przy tym że, onieśmielam facetów no chyba że mnie mają za totalną debilkę bo ładna do tego blondynka , to głupia i naiwna itd. a to ja po prostu jestem nieśmiała

Gość Major Oklahoma
oki, powiedz czym się zajmujesz i w jakim środowisku się obracasz, bo może dużo powiedzieć o przekroju mężczyzn z t Twojego otoczenia ps: w niczym Cie nie potępiłem, ani nie obraziłem

Gość jatakajestem
pracuje w magazynie, tak naprawdę to cały dzień w pracy spędzam bo od 8.00 DO 19.00 mam 27 lat

Gość Candyman 0098
masz foto to wstaw ocenimy urode jak jestes ładna to zabiore cie na randke:)

Gość Major Oklahoma
jeżeli masz 27 lat, to nie wierzę, żeby Cię nie podrywali, tym bardziej w twojej pracy, która jest fizyczna, a co za tym idzie pracuje w niej sporo facetów...a w jakim mieście: Wiedniu, Graz'u, Innsbrucku, Salzburgu, Linzu czy jeszcze gdzieś indziej?

Gość Major Oklahoma
aha tym bardziej trudno mi w to uwierzyć, bo w Austrii pracuje mnóstwo polaków, tak, że są wszędzie, a na emigracji żadnej polce nie przepuszczą...wiem bo sam byłem za granicą, w Austrii 6 razy

Gość jatakajestem
DOPIERO PISAŁEŚ o bogatym gogusiu a teraz o randce i fotce piszesz chyba się pomyliłeś

Gość Candyman 0098
sprawdzałem twa inteligencje :) jasne ze bym cie nie zaprosił nie mam tyle siana by cie sponsorowac.

Gość Mlody Bezrobotny
Bo te co sie uwarzaja za piekne maja nasrane we lbie i zazwyczaj proba chocby zagadania wywoluje u nich reakcje jakby ktos je oblal kwasem

Gość jatakajestem
NO CÓŻ TRZEBA SIĘ SZANOWAĆ nie poszłabym i nigdy I nie poszłam z przypadkowym facetem do łóżka, DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ZA WYPOWIEDZI mimo iż nadal nie znam odpowiedzi:)

Gość Major Oklahoma
Ale ja nadal nie wiem na jakie pytanie jej oczekujesz?

Gość Nieprawda!
Zważywszy, że ładnymi zainteresowanych jest mnóstwo facetów, to nawet gdy odpadnie z nieśmiałości większa połowa, to i tak więcej zaczepia, niż przeciętną... chyba, że oprócz tego, że jesteś niska, jesteś przeciętna, a wydaje ci się że to bojaźliwość facetów względem ciebie.

Gość jatakajestem
mężczyżni boją się ładnych kobiet?

Gość Nieprawda!
Zdecydowanie za mało się boją.. Kiedy kolejny w ciągu dnia zaczepia na ulicy, to czasem tracę cierpliwość.. gdy mam zły dzień.. a bywają upierdliwi..