Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jajuzniewiem

Co do tych but贸w? jaka kutrka? jaka torebka? POMOCY

Polecane posty

Go艣膰 ddobrrrra
proste materialowe spodnie fajna koszula lub tshirt marynarka tak to widze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jajuzniewiem
hmmmmmmm.... fajna propozycja:)

Udost臋pnij ten post

ja znowu mysle, ze ten stroj trzeba zbalansowac czyms bardzo kobiecym, dobrze dopasowanym. buty sa w stylu bardziej meskim, wiec gora moze byc seksowna, jezeli zalozysz marynarke to do niej jakas koronka lub falbanka, cos co nada jej delikatnosci i powiewu, spodnie proponuje ciemne jeansy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinkos
to s膮 damskie buty??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajuzniewiem
kurcze.. w艂a艣nie mys艂a艂am te偶 o takim zestawieniu, proste spodnie (materia艂 albo jeans) + top / koronka / koszula - damska + co艣 na g贸re... ale no w艂asnie "co艣 na gore" ... co na nadchodz膮c膮 wiosn臋?:) ps. tak to sa jak najbadziej damskie buty;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paskudne trzewiki
z darmo bym ich nie chcia艂a...ba nawet jak by mi dali 2 stuwy i tak bym nie za艂ozy艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iedjiew
dobrze, 偶e sie o gustach nie dyskutuje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paskudne trzewiki
Koronka do trzewik贸w. Ps, pokaza艂m dziadkowi twoje foto a dziadek na to,偶e chce takie...mysl艂am,偶e padn臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajuzniewiem
jezu... dziewczyny - b艂am nie ocenia膰! ... nie kazda z nas kocha sportowe pumy i pochodne... ja czuje si臋 najlepiej w obuwiu eleganckim, sk贸rzanym i MODNYM ... kocham szpilki oraz w艂 taki typ obuwia jak w linku- kt贸ry swoj膮 drog膮 jest niewiarygodnie wygodny:) nie wiem co my艣l膮 o tym Wasi dziadkowie:) nie obchodzi mnie te偶 to 偶e za dop艂at膮 200z艂 ich nie ubierzecie - z pewno艣ci膮 w waszej szafie znajd臋 co艣 czego sama bym nie za艂o偶y艂a - ale nie w tym rzecz:)

Udost臋pnij ten post

ja mam podobne (ferragamo) teraz je sie nosi do kolorowych skarpet, np. brazowe wygladaja dobrze z fioletowymi, do tego modne jeansy, obcisly top plus zakiecik/marynarka, waska, dopasowana. to sa dzienne buty, wiec daja bardzo duzo mozliwosci w roznych zestawieniach, nawet chodzi sie w nich do spodnicy lub sukienki plus skarpety, kawalek golej nogi jest ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸偶 nie wszystko co modne to
艂adne kalesony m臋skie te偶 za艂o偶ysz????bo np modne????m臋ski akcent w stroju damskim powinien by膰 bardzo subtelny,m臋skie buty spowoduj膮 tylko to 偶e uznaj膮 ci臋 za LESBIJK臉!!!! bo na pewno kobieco艣ci ci nie dodadz膮 ale wywo艂aj膮 u艣miech,chyba 偶e te buty przykryjesz tak d艂ugimi spodniami 偶e ich nie b臋dzie wida膰!

Udost臋pnij ten post