Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajuzniewiem

Co do tych butów? jaka kutrka? jaka torebka? POMOCY

Polecane posty

Gość ddobrrrra
proste materialowe spodnie fajna koszula lub tshirt marynarka tak to widze

Gość jajuzniewiem
hmmmmmmm.... fajna propozycja:)

ja znowu mysle, ze ten stroj trzeba zbalansowac czyms bardzo kobiecym, dobrze dopasowanym. buty sa w stylu bardziej meskim, wiec gora moze byc seksowna, jezeli zalozysz marynarke to do niej jakas koronka lub falbanka, cos co nada jej delikatnosci i powiewu, spodnie proponuje ciemne jeansy.

Gość pinkos
to są damskie buty??????

Gość jajuzniewiem
kurcze.. właśnie mysłałam też o takim zestawieniu, proste spodnie (materiał albo jeans) + top / koronka / koszula - damska + coś na góre... ale no własnie "coś na gore" ... co na nadchodzącą wiosnę?:) ps. tak to sa jak najbadziej damskie buty;)

Gość paskudne trzewiki
z darmo bym ich nie chciała...ba nawet jak by mi dali 2 stuwy i tak bym nie załozyła...

Gość iedjiew
dobrze, że sie o gustach nie dyskutuje :D

Gość paskudne trzewiki
Koronka do trzewików. Ps, pokazałm dziadkowi twoje foto a dziadek na to,że chce takie...myslłam,że padnę :)

Gość jajuzniewiem
jezu... dziewczyny - błam nie oceniać! ... nie kazda z nas kocha sportowe pumy i pochodne... ja czuje się najlepiej w obuwiu eleganckim, skórzanym i MODNYM ... kocham szpilki oraz wł taki typ obuwia jak w linku- który swoją drogą jest niewiarygodnie wygodny:) nie wiem co myślą o tym Wasi dziadkowie:) nie obchodzi mnie też to że za dopłatą 200zł ich nie ubierzecie - z pewnością w waszej szafie znajdę coś czego sama bym nie założyła - ale nie w tym rzecz:)

ja mam podobne (ferragamo) teraz je sie nosi do kolorowych skarpet, np. brazowe wygladaja dobrze z fioletowymi, do tego modne jeansy, obcisly top plus zakiecik/marynarka, waska, dopasowana. to sa dzienne buty, wiec daja bardzo duzo mozliwosci w roznych zestawieniach, nawet chodzi sie w nich do spodnicy lub sukienki plus skarpety, kawalek golej nogi jest ok.

Gość cóż nie wszystko co modne to
ładne kalesony męskie też założysz????bo np modne????męski akcent w stroju damskim powinien być bardzo subtelny,męskie buty spowodują tylko to że uznają cię za LESBIJKĘ!!!! bo na pewno kobiecości ci nie dodadzą ale wywołają uśmiech,chyba że te buty przykryjesz tak długimi spodniami że ich nie będzie widać!