rossee 0 Napisano Marzec 1, 2011 witajcie dziewczynki!!! moze to glupie.. ok. 20 dostalam okres, mam zamiar zaczac brac tabletki anty, wiem ze zaczyna sie je brac z pierwszym dniem okresu, ale ta godz mi nie pasuje, chcialabym je wziac jutro o 12 , taka sobie ustalilam..czy nie ma problemu z wzieciem tabletki w 2 dniu miesiaczki??? prosze pomozcie!! pozdrowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Marzec 1, 2011 to nie bedzie 2 dzien miesiączki tylko 1 bo liczą sie pierwsze 24 h od wystąpienia krwawienia, a więc spokojnie możesz wziąć jutro o 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Marzec 1, 2011 w sensie - pierwszy dzien ma oznaczać pierwszą dobę a nie literalnie dzień jako dzień w przeciwieństwie do nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rossee 0 Napisano Marzec 1, 2011 dziekuje.. taki stres jak sie zaczyna brac :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona111 0 Napisano Marzec 1, 2011 czesc. pisze z taka sprawa mianowicie chodzi o to ze biore drugie opakowanie lekow antykoncepcyjnych. jak to po lekach urosly mi piersi... ale chodzi o to ze strasznie mnie bola. dodatkowo ciagle chce mi sie spac... czy to jest normalne zjawisko podczas brania lekow czy powinnam zaczac sie martwic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach