Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karateka

dwie dziewczyny - co dalej????

Polecane posty

Hej. Mam mały problem i chciałbym poprosić drogie Panie o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. W czym kłopot. A mianowicie. Ku mojej ogromnej radości w dość krótkim czasie poznałem dwie bardzo fajne dziewczyny (każda z nim spełnia moje oczekiwania co do partnerki na poważny związek). Spotkałem się z każda na randce i wyszło tak, że każda jest zainteresowana dalszym spotykaniem się. Niby sytuacja doskonała, bo kto by nie chciał się spotykać z dwiema fajnymi dziewczyna na raz, ale za specjalnie nie wiem jak to rozegrać, żeby przypadkiem kogoś nie skrzywdzić. Wiem, dopiero pierwsze randki były, więc jeszcze daleko do fanfarów i zawsze każda może mi podziękować za spotkania, ale z drugiej strony może tak wyjść że obie będą zainteresowanie poważniejszą znajomością. Jak powinienem postępować, żeby wykazać zainteresowanie ale nie przegiąć i do której randki mogę być 'niezdecydowany'. Aha, zastrzegam, że nie chodzi mi przespanie się z każdą, tylko poznaniu ich oby na tyle, żeby określić która mi najbardziej odpowiada. Dzięki.

Gość no niestety ale musisz to
robić jak najszybciej... Staraj się umawiać w miejscach, w których będziesz mógł zobaczyć, jak zareagują np na twoje zainteresowania. Rozmawiaj na ważne dla ciebie tematy, o waszych światopoglądach, o planach na bliższą i dalszą przyszłość. Bądź czuły, wybadaj temperament... Zapytaj o rodzinę, stosunek do zwiarząt... Co lubi jeść. Im więcej informacji na wejściu, tym łatwiej podjąć decyzję. Im więcej randek, tym większe szanse, że obie podziekują... Więc musisz się spieszyć, sądzę, że maksymalnie pięć :P