Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelinkaaa

Czemu na wizażu tak trudno sie wbic i wszyscy cie olewaja ??

Polecane posty

Gość Anabelinkaaa

Niedawno sie tam zarejestrowalam i nigdzie sie wbic nie moge, bo wszedzie stare użytkowniczki z duza iloscia postow mnie olewaja. Ja odpowiadam na ich posty, a one moje omijaja szerokim łukiem.

Gość IMO13259
Elitystyczne suki - prawie jak Trzecia Rzesza.

Gość killiimyyka
bo tam jest kółko wzajemnej adoracji nikt z zewnątrz nie jest dopuszczany, a spróbuj coś o tym napisać to zaraz półinteligenta moderatorka zjedzie cię od góry do dołu:-O

Gość też to zauważyłam,
że po prostu olewają ludzi nowych lub z małą ilością postów, bo ja na przykład jestem tam od pięciu lat, a postów mam niewiele, bo raczej czytam niż wypowiadam się. Korzystam z forum od praktycznej strony. Ale gdy tylko próbowałam wejść gdzieś, gdzie siedzi koło wzajemnej adoracji spotykałam się niechęcią lub olewactwem, więc dałam sobie spokój.

Gość Anabelinkaaa
No wlasnie ja sie probowalam wbic w taki watek gdzie juz siedzi kilka dziewczyn, ze wzgledu na tematyke ktora jestem obecnie zainteresowana, ale nie da sie. Jestem olewana i nikt mi nie odpowiada, moge sobie cytowac i pisać sama do siebie chyba do usranej smierci. Dziwne to...

Gość też to zauważyłam,
A dla mnie normalne. Tacy są ludzie. Jak znajdą już tych, co będą im klaskać nie dopuszczą innych, bo to konkurencja, Wiem, to głupie. W końcu to tylko forum. Ale tak samo jest w realnych życiu. Gdyby chociaż chodziło tylko o nieprzyjęcie do grupy. Przecież nikt nie każe im się z nowymi dziewczynami przyjaźnić. Odpowiadanie jednak na zapytania czy posty, to element kultury osobistej. To tak jakby ktoś podszedł do Ciebie na ulicy, zapytał o godzinę, a ty byś się odwróciłam na pięcie i uciekła. Żałosne. Jednak gdy coś takiego ma miejsce w internecie, ludziom wydaje się, że sytuacja wygląda inaczej. A chamstwo to chamstwo. Internetowe czy uliczne, to dokładnie to samo.

Gość kolejna zacofanaa
bo tam siedza same paniusie co wyżej sraja niz dupsko maja :)

Gość loomenissa
i ciągle piszą że TŻ to TŻ tamto, zachowują się jakby miały 12 lat a posiadanie chłopaka było Bóg wie jakim wyczynem:)

Gość mnie to w sumie śmieszy,
bo TŻ brzmi dla mnie ordynarnie, a nie nowocześnie i światowo. Zresztą czy tego chłopaka zatytułują TŻ czy mój facet itp., nie robi dla mnie żadnej różnicy. Po co w ogóle o tym wspominać? Tematy typu mój facet kupił mi spódniczkę będą i są żenujące niezależnie od tego jak się to nazwie. Po cholerę podkreślać takie rzeczy?

Gość jakby szczupla sie tak
cały ten wizaz to zenada

a co to znaczy TŻ? jeżeli oczywiście mogę się wbić w wątek.. ;)

Towarzysz życia ?

towarzysz życiowy... :o

Gość IMO13274
Toważysz życia?! BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! O KURKA!

jakbym tak powiedziala do mojego chlopa to ryknąłby smiechem :D

Nie rozumiem jednego u kobiet, że jak jedna powie coś i dwie lub trzy podchwycą, to reszta żeby nie odbiegać od grupy przyjmuje to za pewnik. Przecież można powiedzieć mój chłopak, mój narzeczony,mój mąż, mój partner, przyjaciel etc. A one wszystkie tak samo, jakby nie wypadało inaczej, to jest żenujące... Tak bardzo chcą mieć swoje zdanie, być oryginalne, a są tylko kolejną kalką postu wyżej.

Gość IMO13286
Mentalność stada, ale tak jest na forach objętych logowaniem.

Gość albo tez jak ktoras ma swoje
zdanie to zostanie zaszczekana przez reszte a na koniec zbanowana bo panienki poskarża moderatorowi :/ Jest tez grupa uzytkowniczek ktore w kazdym watku prezentuja tylko cynizm w czystej postaci i potrafia ciagnac watek dodajac swoje pseudo-inteligentne i pseudo-cyniczne posty ktore maja niby byc blyskotliwe i smieszne przez kilka stron. Siedze na wizazu ale zazwyczaj tylko czytam.

Gość ohędoga
towarzysz, ło matko!!! zastanawiałam sie kiedyś, co to jest to tz i nawet chyba wklepałam w gogle :P ja dlatego wole kafeterie. wszystkiego się człowiek dowie, moze się z kimś fest zwyzywac i usłyszeć szczerą prawde, chociaż zawistnych i głupich też tu nie brak.

Gość kcxvm
też tam jestem zalogowana i również tylko czytam, czesc lasek jest autentycznie ślepo zapatrzonych w siebie i nie uznających krytyki. A TŻ to już w ogóle ile jakiś dziwny twór śmieszy mnie to

Gość kafeteria rulezzz
:D:D:D

Gość gość
TŻ, to skrót od Towarzystwo Żużlowe. W Lublinie było np. "TŻ Sipma Lublin" - ścigali się motorami na żużlu. ;)