Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kirholmica

Jak poderwać nieznajomego?

Polecane posty

Gość Kirholmica

Spodobał mi się ministrant. Służy na mszy akademickiej dlatego nie myślcie, że ma 13 lat :P Otóż zajmuje moje myśli już od dobrych kilku miesięcy więc postanowiłam coś z tym zrobić, Koleżanki radzą, abym po prostu do niego podeszła i bez słowa dała mu swój numer. Nie mam pojęcia jak ma na imię, skąd jest....Nie wiem o nim prawie nic. Macie jakieś pomysły jak do niego zagadać?

Gość orzeszkur
i bardzo dobrze, że kobiety biorą swoje sprawy w swoje 'łapki' , góra z górą nie potrafi się dogadać ale :)

Gość A w czyje łapki mają
brać swoje sprawy cymbale? :(

Gość jaja ale
radio maryja ci pomoze

Gość Zadzwoń
do wróżbity macieja kuźwa!

Gość Kirholmica
A co byście zrobili gdyby ktoś tak do Was podszedł i dał swój numer. Odezwalibyście się?

Gość Idźta spać
ścierwa !

Gość Major Oklahoma
hm z tym podaniem nr bez słowa to nie jest najlepszy pomysł, wiem coś na ten temat, tzn, nie dawałem, ani nie otrzymałem

Gość Major Oklahoma
ale mój znajomy miał taką sytuację i skończyło się zanim zaczęło

Gość Majorze Oklahomooo
ale to ciekawe...

Gość Major Oklahoma
hm w sumie racja nie brzmi ciekawie, ale więcej wole nie mówić, bo nie o mnie dokładnie chodziło,a świat jest mały ale ogólnie myślę, że to kiepski pomysł

Gość No przecież mówię,że
ciekawe! :P A pomysł jest choojowy! Poza tym to rola faceta,więc gdyby mu się spodobała,to sam by zadziałał.

Gość Kirholmica
Problem w tym że on pewnie nie wie o moim istnieniu..... Chyba że zacznę siadać w pierwszej ławce i zacznę mu puszczać oczka :D

Gość Major Oklahoma
eee tam, jeśli faktycznie jest ministrantem, to jak ma Ją zauważyć, raczej z ołtarza ciężko i wcale nie uważam, żeby zagadanie było rola faceta

Gość Taaa? Jesteś facetem,a
więc wolałbyś iść na łatwiznę? Fiu,fiu a myślałam,że facet ma w sobie coś z myśliwego. :P No to ja nie wiem dziewczyno jaki widzisz problem. Tak trudno zerkać na niego i uśmiechać się,gdy patrzy w Twoją str.?

Gość Kirholmica
Dzięki za wsparcie :) Chyba że zagadam go pod jakimś pretekstem, tylko co tutaj wymyślić...... Mogłabym się jeszcze zapisać do chórku ale słoń mi nadepnął na ucho więc to nie jest dobry pomysł.

Gość Major Oklahoma
jestem facetem, ale powiedz mi jak ma na nią zapolować, jak patrzy z ołtarza na cały kościuł? szczęściu trzeba czasem pomóc a jak wyglądasz i ile ma lat kirholmica? bo jeśli nie jesteś studentka, tylko np. z liceum, albo nie daj borze gimnazjum to może być trudniej

Gość Major Oklahoma
o matko, ale byka strzeliłem, miało być Boże

Gość Kirholmica
mam 21 lat, on coś koło 23. Rude włosy, niebieskie oczy. Średni wzrost. Chyba bym mu się spodobała. Gorzej jeśli kogoś ma.

Gość Zwariuję,więc mnie zarżnij!
Więc to ona ma polować na niego? Dajcie spokój... W każdym razie podejście do niego i wciśnięcie mu swojego numeru jest tak denne jak scenariusz Mody na Sukces. :( On chyba schodzi czasami z tego ołtarza hę? No to wtedy musisz się jakoś wkręcić,żeby być blisko niego , uśmiechać się delikatnie,puszczać oczko. Albo go kiedyś nadepnij specjalnie i zacznij przepraszać. :P '' O jaka ja niezdarna''. Może poleci na ''ofiarę losu''. A potem gadka sama się potoczy. :) Ooo!

Gość Major Oklahoma
jako, że jestem facetem chyba mogę coś wiedzieć na ten temat, dlatego nie widzę niczego niewłaściwego w poczekaniu na nie go po mszy, jak będzie wychodził z kościoła i zagadania do niego...w jaki sposób, tutaj kluczową rolę odegra Twoja inwencja i kreatywność

Gość Kirholmica
Mam go nadepnąć jak zbiera na ofiarę? Chyba, że przypadkiem wrzucę mu do koszyka żeton do koszyka z biedronki zamiast kasy :D

A czy ja mówię,że jest to niewłaściwe? Jeśli ten kolo nie dostrzeże Twojego zainteresowania to pewnie jakaś pipa z niego. :(

Eee jak na ofiarę to nie,bo będzie miał problem z zatrzymaniem się - kasa czeka! Ale jakoś po mszy. On wychodzi - Ty idziesz,idziesz,idziesz i sru na niego! :P

Gość Major Oklahoma
"Nie wiem o nim prawie nic" to skąd wiesz, ze ma 23 lata?

Gość Kirholmica
Pewnie znając moje tchórzostwo skończy się na całomszowym ślinieniu się do niego. A czy ktoś z Was poderwał tak kogoś ( nie tylko śliniąc się oczywiście ) :)

Gość Kirholmica
ok 23. znalazłam jego zdjęcie na nk. Ale to jest "zdjęcie klasowe" bez żadnych pinezek i rok 2007 z czego przypuszczam że w tamtym czasie zaczął studiować.

No to miłego ślinienia. :) Pamiętam czasy kiedy też tak robiłam i happy endem to się nie skończyło,więc...