Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluminium xxxxxxx

PROSZĘ O POMOC - swędzenie i pieczenie

Polecane posty

Gość aluminium xxxxxxx

Dziewczyny proszę poradźcie coś bez recepty na swędzenie i pieczenie wewnątrz pochwy. Nie wiem może to jakaś grzybica po antybiotykach. Do ginekologa idę w przyszłym tygodniu, ale w piątek mam wielką imprezę i nie umiem usiedzieć ;) Proszę o jakiąś poradę.

Gość aluminium xxxxxxx
.

Możliwe że to grzybica po antybiotykach dla pewności nie działaj na włsna ręke tylko idz do ginekologa ona ci pomoże a na cwendzenie uzyj TAMTUM ROSA pomaga i jest bez recepty dostepny powodzenia...:)

Gość aluminium xxxxxxx
dzięki :) Kupię po pracy. Mam nadzieję że pomoże do wizyty u lekarza.

Miałam to samo ! To jest grzybica. idź do ginekologa ! przepisze Ci tabletki dopochwowe i maść. Po 3 dniach będziesz miała wszystko z głowy. Naprawdę to nie jest nic strasznego. Na początku też myślałam, że coś się dzieje, bo nie mogłam usiąść i co chwile latałam do toalety. Za tabletki i maść zapłaciłam nie całe 10 zł. ;) pozdrawiam.

Gość aluminium xxxxxxx
No tak tak, ja pójde do ginka, tylko że w przyszłym tygodniu i do tego czasu muszę dożyć jakoś. Dzięki za ten pomysł z tantum rosa. Chyba już trochę pomogło po pierwszym razie. Już mnie nie skręca ;) Dzięki.

kup sobie clotrimazol - to maść na grzybicę, ale pomaga też na swędząco-pieczące sprawy :)