Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UrsaMinor

URBAN LEGEND

Polecane posty

Napewno każdy z was chociaż raz w życiu słyszał jakąś miejską legendę. Ja np. o czarnej vołdze, o dzieciach upowadzanych w marketach dla nerek itp. A wy o czym słyszeliście?? Wierzycie w to wszytsko czy tylko w niektóre " legendy " Ciekawa jestem waszego zdania. Wpisujcie się

Zapraszam po nowości filmowe, wszystkie odcinki polskich seriali, Na Wspólnej, M jak miłość, Klan, Na dobre i na złe, Prosto w serce, codziennie aktualizacje, Przegapiłaś odcinek, nic straconego....... http://chomikuj.pl/Filmy...2011 Polecam

Gość słyszałem o
Smoku Wawelskim który vvpierdalał dziewice

też fajnie... czemu nie, niech se dziad wpierdala... w dzisiejszych czasach pewnie nie ma co wpierdalać kolego

u mnie to podobno biała dama straszy na starym zamku ,ale nikt jej nie widział :classic_cool: kiedyś było głośno o rybie mutancie ,która zaatakowała kilku kąpiących się rybaków nad tamą ,jak się potem okazało było to szczupak hybryda :classic_cool:

nie bardzo wiem co to znaczy staram się gdzieś o tym przeczytać cóż to za zwierz :) wierzę

Gość podobno w warszawie
po ulicach biega chuuj na kaczych łapach ale nie wiem czy to prawda

Gość j_ulka
U mnie w podstawówce była taka historia (legenda) chyba bardziej do straszenia dzieciaków niż prawdziwa choć wiele osób twierdzi że tak było naprawdę. Otóż koło szkoły jest cmentarz żydowski bardzo stary, z kryptami i innymi tunelami. no i była grupka dzieciaków która poszła pobawić się tam w podchody weszli do takiego grobowca no i ziemia się na nich osunęła czy tam strop się zawalił nie pamiętam tego dokładnie no i zostali uwięzieni, no i umarli tam z głodu (nikt nie mógł ich znaleźć) dopiero po parunastu latach znaleźli ich szkielety. Masakra nikt z dzieciaków nie przechodził od tamtej pory przez ogrodzenie. Ale jak mówie czy to prawda nikt nie wie ;)

no takie se szczupak mutant był ,jebany pogryzł kilku chłopa ,były nawet zdjęcia mnie tam się wydaje ,że on głodny był bardzo bardzo to łapał co się dało wiem ,że gnojka złapali a co potem to już nie wiem a biała dama do dzisiaj kula się po zamku :classic_cool: a zamek to ruiny i jest wery wery straszny i w ogóle brrryyy

Lubię takie opowiadania... Z nutką tajemnicy :) A co do choja na kaczych łapach, to w warszwie pewnie wiele takich biega i myślę, że to nie legenda :)

Gość j_ulka
a pozniej Żydy wychodziły z grobów i łapały dzieci

aaa mutant hehehhe. Ojciec opowiadał mi że wyłowili z jeziora szczupaka co miał na grzbiecie kośći wbite ptaka. tzn zostały same kośći po nogach ptaka bo ten chciał wyłowić szczupaka a ten go pod wode i tyle :P

Gość j_ulka
nie podszywie nie wychodziły

Gość j_ulka
i zgwałciły koleżanke obrzezanym kutasem i kazały jej obciagac pejsy