Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deska :(:(

ZALAMANA

Polecane posty

Zawsze chodzilam w 36 rozmiarze mialam fajne srednie piersi rozmiar C egzaminy praca itd podjadalam troche przytylam do 38 rozmiaru i piersi powiekszyly sie do D Nie bylam zadowolona z wygladu odchudzilam sie 8 kg do 34 rozmiaru i w ogole nie mam piersi nawet nie wiem czy mozna pisac ze to jest A To jest straszne taka naciagnieta skora i w srodu praktycznie pusto :(:( Nie wygladam chudo jestem niska 34 rozmiar jak najbardziej jest normalny 34 rozmiar nie jest mi obcy ale nigdy nie wystapowal u mnie znaik piersi :(:( dlaczego mam tylko wybor miedzy wsyatjacymi boczkaimi pi piersiami a ladna sylwetka i wygladem deski ?? polpacze sie zaraz ;(

może za szybko schudłaś?? wiesz.. piersi to przede wszystkim tłuszcz.. jak się chudnie to i piersi maleją..ja mam to samo.. tyle że ja mam B.. a miałam C

powinnaś poćwiczyć z hantlami na ujędrnienie teraz.. ja się boje ćwiczyć w ten sposób bo mi się wydaje że mam dość wielkie bary.. :/

2 miesiacew chudlam te 8 kg dieta 1000 kcal ale po drodze wiaodmo sweta itd wiedzialam ze piersi zmaleja ale nie zwracalam na nie uwagfi cieszylam sie zgrabna sylwetka dopiero niedawno popatrzylam w lustro na swoje piersi i sie zalamalam jestem dorosla kobieta mam 26 lat a piersi mam jak 11 latka ktora w dodatku wpadla i wykarmila juz tymi cyckami 2-3 dzieci male i ponaciagane bleee