Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciezka prace

mam ciezka prace

Polecane posty

Gość mamciezka prace

pracuje w kerfurze przy wykladaniu towaru, jest ciezko, praca od 6rano do15 lub nawet dluzej, a za nadgodziny nie placa, jestem zatrudniona na umowe zlecenie,6,4netto/h w zwiazku z tym, ze sie ucze to placa wiecej, bo tak normalnie 4,75zł najchetniej bym ta prace rzucila, ale wiem ze w mojej miejscowosci innej pracy nie znajde..tak sie tylko chcialam wyzalic..

Gość jkdka
4.75 to chyba niezdodne z prawem

Gość ona98o56e8yuteg5
w carfurze przy wykladaniu towaru?????????????????? ciezko jest ??????? haha, sama tam pracowalam i wcale nie jest ciezko co ty za glupoty gadasz, ty chyba nigdy nie pracowalas w ciezkiej pracy

Gość na zleceniu wszystko jest dozw
olone ja nawet za 4 zl pracowalam ale praca przy kompie prawie caly dzien nic sie nie dzialo nie robilo potem dostawalam 5 zl

Gość mamciezka prace
szukalam wszedzie, w mojej miejscowosci jest bardzo ciezko znalezc prace, teraz jest ogloszenie jako recepcjonistka to 1000 podan jest zlozonych!!!a te 4,75zl to prawda, dla mnie to smieszne pieniadze jak za taka prace..no nic musze konczyc musze isc cos zalatwic

Gość minimalna płaca
określona jest dla umowy o pracę nie zlecenie lub o dzieło

Gość jkdka
za 4zl czy 5zl to niewynagrodzenie tylko jalmuzna za tyle nawet dupy bym nie ruszyl

Gość mamciezka prace
no to moze dla Ciebie nie jest ciezka ale dla mnie jest, niektorzy to juz po jednym dniu rezygnuja

Gość ona98o56e8yuteg5
niektorzy juz po jednym dniu rezygnuja hah wiesz dlaczego? bo im sie niechce, powiedz mi co to jest jeden dzien? przeciez jak masz wykladac np pasty do zebow to co w tym trudnego? wiesz co smieszna jestes skoro taka praca dla ciebie jest trudna, nie mowie ze caly czas masz wykladac te pasty sa tez inne towarty czasem sa lekkie czasem ciezsze ale przeciez codziennie nie kaza ci dzwigac niewadoo ile, masakra az smiac mi sie chce z twojej wypowiedzi

Gość nie martw sie, ja tez pracowal
am 2 lata na produkcji, dało mi popalić nieźle. Zniszczyłam zdrowie nie tylko fizyczne przez taki zapierdol

Gość eureka120
ja pracuje fizycznie, 8h na stojaco, na glosnej i zapylonej hali. zapraszam, po kilku godzinach powiesz sobie dosc. teoche samozaparcia, skoro sie uczysz to jestes mloda, starsi ludzie pracuja ciezej od ciebie. wez sie w garsc. od czegos trzeba zaczac