Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platiunumMaster

NARZEKASZ NA SWOJE ŻYCIE?

Polecane posty

Gość platiunumMaster

wiele ludzi narzeka na kraj w jakim mieszka, na ludzi ktorymi sie otacza na sytuacje i wydarzenia ktore napotyka. Nie wiedza jednak ze na innymm krancu swiata ludzie maja o wiele gorzej zyja w slumsach, gdzie kroluje przemoc i bieda jak np w Bangkoku. W miescie ktorym spotyka sie bogate i biedne spoleczenstwo... zobaczcie sami http://swiat.re.pl/artykul/25699.html

Gość jkdka
a hooy mnie jakies brudasy obchodza sami sa sobie winni nic sie nie zmieni w tych krajach za duza dzicz

Gość Tajemnicza 30
Dokładnie kto uważa, że ma źle faktycznie niech spojrzy na ludzi biednych, żyjących w ubóstwie, skrajnej nędzy i smrodzie. Życie takie musi być strasznie ciężkie, nudne i ubogie we wszelkie atrakcje. Każdy człowiek powinien mieć prawo do godnego życia, do odpowiednich warunków, z prawem do posiadania własnego mieszkania, pracy, odpowiedniego zaplecza bytowego. Wiadome jest to, że nasza piramida potrzeb fizjologicznych, bytowych, społecznych i kulturalnych jest przeogromna.

Gość platiunumMaster
mimo wszystko wole mieszkac tu gdzie mieszkam niz zastanawiac sie czemu nie urodzilem sie w stanach i nie jezdze nowym mercedesem bo chyba nie o to chodzi

Gość kikawpieluchach
a ja chciałbym mieszkać w Norwegii

Gość puchataowieczka
a co z tego ze stac kogoś na lepszy samochód czy ładniejsze mieszkanie skoro żyje gdzieś daleko od rodziny i przyjaciół???

Gość Tajemnicza 30
Puchata owieczko jestem za. Ja osobiście wyjeżdżając z mojego ojczystego kraju tez 10 razy zastanowiłabym się, ponieważ jestem głęboko związana z moa rodziną, przyjaciółmi, tęskno by było do nich.

Gość puchataowieczka
bo my ludzie jesteśmy tacy, że ile byśmy nie mieli to zawsze nam bedzie za malo, masz fajne mieszkanko-chcesz wieksze itp.

Gość alllach6912
dokladnie tak, masz ladny samochod, ale sasiad ma ladniejszy to dlaczego on ma a ja nie

Równać należy do lepszych, stąd porównywanie się do gorszych do niczego nie prowadzi.