Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaskamlaska

WEDŁUG WAS JEM DUŻO CZY MAŁO?

Polecane posty

Gość grubaskamlaska

Śniadanie-grahamka(bez masła),jajko na twardo,pomidor + 2 ogórki kiszone Obiad-poł woreczka ryżu z małym jogurtem jogobella Jutro zamiast jogurtu będą warzywa na patelnię,a śniadanie podobne

Gość grubaskamlaska
Aha i dodam że kolacji nie jem

Gość grubaskamlaska
myślę że podstawą jest śniadanie,jak jest syte,to obiad zjadam dopiero około 17 i mam spokój z głodem:)

Gość wyrzucić raczej nie
no i efekt jojo murowany tym sposobem :( jesz mało, ale co z tego? długo tak nie pociągniesz. poza tym biały ryż jest absolutnie zabroniony przy diecie odchudzającej. aha, grahamki to pieczywo razowe, ale pszenne, najbardziej tuczące ze wszystkich możliwych :(

Gość każdy sposób dobry żeby
ciekawe jak długo na takiej diecie wytrzymasz? Za tydzień będziesz tak głodna, że pochłoniesz wszystko co masz w lodówce łącznie z opakowaniem :)

Gość grubaskamlaska
wyrzucić raczej nie biały ryż zabroniony? No co Ty gadasz...Dlaczego?

Gość grubaskamlaska
każdy sposób dobry żeby bez obaw,tydzień juz poza mną;)

Gość każdy sposób dobry żeby
współczuję, bo do niczego dobrego to nie doprowadzi :(

Gość ale ludzie bredzicie
w sam raz jesz,ja bym tylko jeszcze proponowala miedzy posilkami zjesc salatke owocowa;)a poza tym to jest ok:)

Gość fjkhfvjh
kiedy mniej jesz Twój organizm przestawia się na tryb magazynowania w obowia przed tym, że zacznie głodować! Konieczne przy odchudzaniu jest regularne spożywanie 4-5 posiłków dziennie. I zamiast jedzenia zwykłego ryżu wybierz brązowy, który ma błonnik! Na śniadanie możesz jeść tak jak teraz bułkę z wędliną pomidorem itd po ok. 3 godzinach zjedz jakiś jogurt lub owoc typu banan jakbłko po następnych 3-4 godzinach zjedz obiad- warzywa na patelnię z grillowanym mięsem kurczaka lub ryby na podwieczorek zjedz kilka suszonych moreli śliwek itp a na kolację lekką sałatkę z sałaty sera koziego i pomidorków trochę więcej wyobraźni głodząc się nie schudniesz nic a nic a tylko zniszczysz sobie zdrowie!

Gość grubaskamlaska
dzięki za radę:)sałatki raczej nie zjem ale jakiś jeden owoc na pewno tak:)

Gość Ale pitolicie
Zjedz moj HUUUUUJJJJ

Gość grubaskamlaska
fjkhfvjh ale ja się nie głodzę:) brązowy ryż...to jest dobry pomysł:)

Gość jak dla mnie to za mało
i faktycznie - biały ryż nie jest najlepszym wyborem - jest kompletnie bezwartościowy. Jogurt owocowy napakowany cukrem też jest słabym pomysłem. lepiej kupuj sobie mrożonki owocowe i dodawaj do jogurtu naturalnego, albo chudego twarogu. Warzywa na patelnię lepiej zastąp warzywami parowanymi, do tego jakiś lekki sos i zastąp biały ryż brązowym, albo pełnoziarnistym makaronem, kaszą.

Gość głupi nick
to co tu wpyisałaś szybciej przyczyni się do przytycia niż schudniecia Powinnas jesć minimum 5 małych posiłków rozłożonych co 2-3 godziny przez cały dzięń Na takiej diecie nie schudniesz, a jesli nawet to bardzo chwilowo

Gość fjkhfvjh
Ty myślisz że się nie głodzisz, ale Twój organizm tak, uwierz, że im częściej ale MNIEJ jesz tym lepiej. Twój organizm nie oawia się już śmierci głodowej i nie magazynuje, a wręcz zaczyna spalać niechciany tłuszczyk. Zrobisz jak zechcesz ale powiem Ci że mam znajomą, kóta odchudza się w podobny sposób co Ty teraz i ciągnie już tak 3 lata a dalej wygląda jak wyglądała:/może nawet gorzej bo nie dostarcza organizmowi tego czego potrzebuje.. powodzenia w odchudzaniu:)

Gość grubaskamlaska
fjkhfvjh Kurcze...:) Może rzeczywiście żle robię.Postaram sie rozplanować jedzenie na pięć małych posiłków,zobaczę jak będę się wtedy czuć

Gość IJlon
fjkhfvjh ale glupoty dziewczynie wypisujesz,kazdy ma inny organizm i inaczej reaguje,ja tez jadlam tylko dwa posilki i schudlam 20kg,to bylo rok temu a wage utrzymuje do dzis!!!

Gość grubaskamlaska
dodam jeszcze,że spozywam xenical

Gość fjkhfvjh
głupoty? To zapytaj JAKIEGOKOLWIEK lekarza, dietetyka jak powinno się odżywiać. Schudnąć drastycznie może i się niektórym udaje jedząc mało i 2x dziennie. Ale schudnąć ZDROWO to już inna bajka. Jak ktoś chce schudnąć szybko to może pić samą wodę i jeść listek sałaty ale co z tego skoro wyniszcza się w ten sposób organizm? Jeśli dziewczyna chce zdrowo bezpiecznie i TRWALE schudnąć to tak powinna się odżywiać z tym,że to nie jest dieta na miesiąc dwa ale na całe życie tylko tak zachowa się bezpieczną wagę trwale i przy okazji zrobi się coś dobrego dla włosów, skóry, paznokci, wątroby serca jelit itd.! Jak to są dla Ciebie głupoty to znaczy że malutką masz wiedzę na ten temat. To że Ty schudłaś w taki drakoński sposób nie znaczy że na innego to podziała a zdrowa zbilansowana dieta podziała na każdego

Gość głupi nick
sama wypisujesz głupoty :o mówię Ci, jedz kilka razy dziennie, małe porcyjki, pieczywo tylko rano, tylko ciemne a na kolacje samo białko i schudniesz łądnie, szybko i trwale

Gość głupi nick
tamta schudła głownie głownie z mózgu jak widać, nie ma jojo bo to nieodwarcalne :)

Gość grubaskamlaska
fjkhfvjh Zgadzam się z Tobą.Tylko ja nie wiem czy dam radę w taki sposób,będę chyba cały czas myśleć o jedzeniu i kolejnych dwóch godzinach kiedy w końcu miną:o A w taki sposób jak teraz jeżeli np.jem o 11,spokojnie wytrzymuję do 17,o 19 chodzę na szybki spacer,wracam przed 20,biorę kapiel i kładę się spać bo boję się że zgłodnieję:)

Gość grubaskamlaska
Ale spróbuję,co mi szkodzi:)

Gość IJlon
głupi nick sam jestes bezmozgowcem

Gość rzeczywistoscia
od kiedy to w diecie proponuje sie kolacje haha:D idioci:De

mi sie wydajew ze wystarczy jak dolaczy do tych dwoch posilkow owoce w ciagu dnia i wtedy bedzie wszystko gralo

Gość wg mnie jesz za malo
i za rzadko. bez przesady z tym pieczywem. Kobita by na cale zycie musiala rzucic spozywanie pieczywa. Jesli jestes do tego zdolna to bardzo proszsze. Ja bym bez pieczywa nie chciala ;) Z ryzem to tez niezle. Pewnie, ze mozna kupowac taki drozzy, nawet nie chinski. Ale kogo stac w dzisiejszych czasach az na takie fanaberie. Dodaj do tego ryzu predzej jakies warzywa albo mieso. No chyba ze tak bardzo lubisz jogurty :P