Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Stryj Dobra rada i Stryjowa R

Przełom w antykoncepcji światowej

Polecane posty

Gość Stryj Dobra rada i Stryjowa R

Witajcie. Reprezentuję firmę farmaceutyczną z Krakowa, czytam ostatnio sporo wpisów nastoletnich zagubionych dziewcząt na temat problemów z antykoncepcją, pękającymi gumiokami i życiowymi związanymi z tym stresami. Kilka cennych rad ode mnie dla Was moi mili. 1. Don't panic. Panika to największy katalizator przyspieszający zapłodnieine 2. Pękniętą gumę należy usunąc bezzwłocznie z miejsca wypadku, członka wykrochmalić na sztywno, wprowadzić do jamy pochwowej i szorować wapnem gaszonym płyn ejakulacyjny przez 17 minut na stojąco. 3. Można zastosować również płukankę z Coca Coli, ale tu uwaga, koniecznie Zero. Więcej informacji na http://www.cokezero.pl/ 4. Jeszcze dostałem teraz info od mojego doradcy że trzeba czytać czy gumy mają atest ministerstwa zdrowia oświaty i gospodarki przestrzennej. Tylko kto to będzie czytać i kiedy, jak cała krew spłynięta w członie zgromadzona stoi. Z tym może być problem. 5. Można się dotykać w rekawiczkach tylko takich do pomywania - z ostatniej chwili news. 6. Stosunek polegający na insercji członka w pupę jest o tyle bezpieczniejszy że wyjdzie murzynek bambo ewentualnie, a taki to od razu jest raperem i zarabia na siebie i całą rodzinę. 7. Jakieś dodatkowe pytania to na priv. Czołem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować