Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos ma wozek

wozek HARTAN - czy ktos ma, opinie?

Polecane posty

Gość czy ktos ma wozek

Rozgladam sie za dobrym wozkiem. myslalam do tej pory o Maxi Cosi 4 ale wlasnie wpadly mi w oko modele firmy Hartan. Czy ktos ma taki wozek? Jaki jest? Warto go kupic? Wiem, ze marka niemiecka jest dobra,ale nie wiem jak to sie ma do polskich dobrych wozkow. ???

Gość A jaki model tego Hartana?
Bo duzo ich...

Tak ogolnie to to jest dobra marka. Porownywalna do Haucka, Bertini i ABC Design.

Gość czy ktos ma wozek
patrze np na model Hartan VIP badz Hartan Racer XL S. jak sie maja te wozki do Landerow czy Maxi-Cosi? Czy VIP nie jest za maly?

Ten pierwszy wygląda jak kopia Teutonii, a drugi jak ABC Design. Pierwszy ładniejszy. To dobre wózki. Powinnaś być zadowolona. Do tego nie są drogie. (Chyba tańsze od Teutonii)

Gość czy ktos ma wozek
dzieki! no sie zastanawiam dopiero.. a moze warto postawic na Maxi Cosi? chyba jest bardziej popularne i sprawdzone? mam upatrzona ciekawa tania oferte gdzie jest wlasnie ten VIP i dodatkowo fotelik Maxi cosi.

na maxi cosi tez patrzyłam, ale całe siedzenie lata razem z rączką, co mnie np to przeszkadza. Reszta chyba ok :)

Gość czy ktos ma wozek
dzieki za opinie! no jednak szukam czegos co jest w niemczech dostepne ale te angielskie sa b.podobne wygladem do hartana.

No te icandy to są dostepne w UK, w niemczech nie wiem szczerze pisząc. WIem ze ich cena takze wynosi na polskie ponad 4 tys zł Te cameleona troche tansze są :)

Gość czy ktos ma wozek
no ja sie zastanawiam juz nad uzywanym wozkiem,ale dobrym. w granicach 1200 zl spokojnie mozna taki kupic, tzn hartan. tylko czy na pewno to dobry wozek :)

A nie mozesz isc do sklepu zobaczyc, obejrzec, poprowadzic go, bo w zasadzie i tak wszystkie wady wozkow wychodzą w momencie jego uzytkowania, wiec i ja jestem na to tez przygotowana :)

Gość czy ktos ma wozek
no wlasnie tak planuje, wyjsc zobaczyc nowy w sklepie i kupic potem juz w ciemno uzywany :) ale lepiej jak ktos doradzi jesli takowy uzywa.

wiesz co, tylko z uzywanych to moze wygladac to w ten sposob, ze moze byc uszkodzone cos, co okaze sie dopiero w trakcie uzytkowania, wiec badz ostrozna. Nowy wozek a jednak nie ten sam co uzywany, ale mam nadzieje, ze natrafisz. A wybrałaś juz konkretny model??:)

Gość czy ktos ma wozek
podoba mi sie model VIP z fotelikiem Maxi Cosi Cabrio Fix wlasnie w cenie 1400zl. nie wiem tylko czy warto kupowac fotelik uzywany dla dziecka czy lepiej postawic na nowy. ale chyba cena jest dosyc okazyjna. mam mozliwosc odebrac na miejscu bez wysylki.

Kochana, ja zakupuje nowy cabrio fix, bo tez do icandy peach wozka on pasuje :) Ja nigdy bym nie zakupila uzywanej ochrony zycia dziecka. Lepiej postawic na wyzszą cene bo potem pluje sobie w brode kazdy kto stracił wiele oszczędzając złotówke, uwierz mi, dobrze radze.

Gość czy ktos ma wozek
hm no z poczatku wlasnie tez tak myslalam,ze fotelik musi byc nowy. wozki nowe sa drogie, stac nas, ale nie chce przeplacac. wiec chyba kupie uzywany,ale w na tyle dobrym stanie zeby jeszcze sie przydal na kolejne dzieci. rodzice zaoferowali sie ze kupia wozek,ale nie chce ich obciazac kwota powyzej 2tys zl. a fotelik hmm wlasnie nie wiem czy uzywany jest ok. pewnie nie..

moi rodzice dali na wozek 500 funtow hehe bo taka tradycja niby z ich strony :) a druga dzidzie ktora bede miec za meisiac jak wszystko dobrze pojdzie, wozkiem powinna obdarzyc druga babcia, ale ze sknera to juz sobie sami zakupilismy - 900 funtow. Zanim model ten dojdzie do PL to ja juz go potrzebowac nie bede i sie sprzeda po nienajgorszej cenie :) a w polsce moze kolo 5 tys zł nawet kosztowac :/ Fotelki to koło ratunkowe wrazie wypadku... nie kupuj nigdy uzywanego bo nigdy nie wiadomo czy aby nie ma tam "dziurki"

Gość czy ktos ma wozek
to faktycznie drogi.. no ja bym chciala juz potem nie zmieniac na kolejne dziecko. wlasnie bylismy w sklepie ogladac wozki, dostalam prospekty hartana i teutonia. babka mowi ze obydwa modele dobrze schodza. ceny 500-600euro a niekiedy cos jeszcze trzeba dokupic do wozka. wiec chyba az tyle kasy na nowy mi szkoda. a fotelik maxi cosi przeceniony nowy za 129euro,wiec tyle ile w polsce. no bede atakowac wozki na ebayu moze cos ciekawego kupie, a fotelik kupimy nowy, tzn chrzestny kupi ;)

świetny wybor, co do fotelika... tutaj w UK za 95 funtow maxi cosi cabriofix, ale za free mam przy zakupie wozka :) No do mojego wozka to trzeba osobno zakupic na nozki ciepłą oslonke, ale to juz za rok na zime, osobno parasolka ( o ile bedzie potrzebna wogole ), przeciwdeszczowa pelerynka na wozek ( nie jestem pewna czy wchodzi w cene wozka ) torba, ktora kosztuje kilkadzisiat funtow ( jak dla mnie tez zbedna rzecz, bo mam swoja ładna :D:D ).

Gość czy ktos ma wozek
to sporo jeszzce trzeba dokupic. no ja czycham na dobre aukcje, moze cos ustrzele, mam jeszcze czas. a jak nie to kupie w ostatniej chwili nowy. trudno :)

Gość aga-2011
WITAM PRZYSZLE MAMUSIE..PRZEDE MNA JESZCZE 6 TYGODNI... NO I POMYSLELISMY ,ZE NAJWYZSZY CZAS KUPIC WOZEK I NOSIDELKO;-) NA WOZEK ZDECYDOWALAM SIE Z HARTAN'A VIP XL 2011 I NOSIDELKO Z MAXI COSI ..FAJNIE BO DA SIE Z WOZKIEM KOMBINOWAC...FAKT,ZE CENY SA STRASZNE!!!!! ALE ZA JAKOSC SIE PLACI HE HE A POZATYM NIE MAM OCHOTY ZBIERAC KOLEK NA PRZEJSCIU DLA PIESZYCH ;-)POLECAM POLECAM WOZEK MOZNA JEDNYM PALCEM KIEROWAC LATWO SIE SKLADA I ROZKLADA...WANNA JEST TWARDA ALE MOZNA JA ZLOZYC I WTEDY JEST CIENIUTKA JAK NALESNIK...GDZIES TEGO NALESNIKA JUZ SLYSZALAM..POLECAM DZIEWCZYNY NAPRAWDE;-)

Gość gość
Kochane przyszłe mamuśki, wózek Hartan Topline S mam od prawie 3 miesięcy. Powiem tak: po wyboistej kostce granitowej czy drodze gruntowej pełnej dziur prowadzę go jedną ręką. Ma super miękkie zawieszenie. Jedyne do czego można się przyczepić to brak możliwości lekkiego podniesienia pod główkę, żeby się dziecku nie ulewało. No ale i na to zaradziliśmy wkładając malutką poduszeczkę pod materacyk. Gondola mogłaby być ciut większa, ale to moja subiektywna opinia bo synek urodził się 61 cm i myślę że jeszcze max miesiąc i będziemy musieli przesiąść się na spacerówkę. Ogólnie jednak wózek polecam. Cena jest kosmiczna, jednak wykonanie rewelacyjne (naoglądałam się całą masę różnych innych wózków i wszystkie przegrywają w przedbiegach), każdy detal dopracowany. Torba do wózka ogromna i pakowna, ma w środku dużo przegródek i od razu matę do przewijania, co nam się dosyć często przydaje. Dla mnie ważna była przekładana rączka. Ten pomysł sprawdza się rewelacyjne przy silnym wietrze lub schodzeniu z górki (pilnuję żeby synek nie jechał głową w dół). No i ostatnia fajna rzecz - hamulec ręczny. Nie brudzę ani niszczę sobie butów :-) Polecam gorąco