Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gennnnyyyy

Kurde, co jest z tą butelką nie tak??

Polecane posty

Gość Gennnnyyyy

Karmię 2 tygodniowego noworodka butelką NUK, ale on pije z niej nieraz 30 minut! Mam wrażenie, ze otwór jest za mały i synek nie może po prostu tego mleka wyciągnąć!

Gość Może rzeczywiście
ma za małą dziurkę.Ja nigdy nie karmiłam z butli ale z tego co widziałam u kuzynki jej mała jak była taka malutka w sumie też tak długo ciągła.

Gość wymien na smoczek o wiekszym
przeplywie

Smoczki mają swoje rozmiary. Ja używam akurat Aventa i rozmiar 1 używałam do końca pierwszego miesiąca. Pod koniec widziałam, że Młody coraz bardziej się denerwuje, bo chce szybciej i więcej. Ale na dwójkę zmieniłam dopiero 6 stycznia. Teraz na tej dwójce też mu coś nie pasuje, w niedzielę wchodzi 3. Nie wiem... ja wyszłam z założenia, że po coś ta rozmiarówka jest. Nie znam się na NUKu. Może ogólnie nie pasuje mu smoczek tej firmy? Ja zanim trafiłam na Aventa to miałam też nuka i canpola. I albo się lały, albo Mały nie dał rady ciągnąć, albo się krztusił.

Gość do lapia
ale Ty glupia i nieodpowiedzialna matka ... zdjecie dziecka w necie stawia dla pedofii aby sie przy nim podniecali. Wez skasuj to zdjecie idiotko!!

Gość a czym sie maja podniecac?
tak samo na ulicy moga sie podniecac twoim dzieckiem jak idziesz na spacer. na twoim miejscu przestalabym wychodzic... w ogole proponuje ci zaczac zamykac dziecko i nawet nie dawac zdjec do zakladow fotograficznych, bo przeciez nigdy nie masz pewnosci. :o do lekarza tez przestan z nim chodzic, bo skad masz wiedziec czy nie jest pedofilem? :o

:D dla pedofili?? To w reklamach też nie powinni dzieci pokazywać. Eh... durne baby...

ja uzywam nuk, moze masz otwor rozmiar s do mleka matki i dlatego wolno leci, zmien na m do modyfikowanego

Gość Gennnnyyyy
właśnie sprawdziłam, mam rozmiar m. A jak podajesz dzieku butelkę, bo ja dziurką do góry - do podniebienia, może źle to robię

Gość Naranja.
gore * przepraszam