Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy to robicie

kiedy wyparzać butelki, smoczki, ścielić łóżeczko itd

Polecane posty

Gość kiedy to robicie

Kiedy szykujecie wszystko już tak na tip top? A może zostawiacie to dla męża? Tylko ja się obawiam czy mój sobie poradzi i zrobi wszystko tak jak ja bym chciała.

Gość nie wiem o co ci chodzii
wyparzanie trwa pare minut może, scielenie łóżka pół minuty... Nie są to czasochłonne obowiązki, które trzeba jakos straszliwie planowac, i o których należałoby zakładac wątki na forum ;d

Gość pytanie hop
Kiedy najdzie cie na to ochota. :)

Gość kiedy to robicie
butelki smoczki laktator trzeba wygotować, wanienkę wymyć i przelać wrzątkiem, poukładać wszystkie kosmetyki zeby byly już na swoim miejscu, założyć pościel do łóżeczka, poukładać ubranka, zmontować huśtawkę czy lezaczek itd. Na ile wcześniej to zrobić zeby sie nie ukurzyło, nie ubrudziło (mamy małe dziecko które chętnie się zajmie ciapaniem łapkami po huśtawce czy pościeli dla braciszka). Czy zrobić to rpzed porodem i liczyć na to że mąż dopilnuje zeby maluch mi się nie dobrał do tych super zabawek i nie zechaiał sobie podoić smoczka braciszka czy lepiej zostawic to mezowi jak już urodze, ale nie wiem czy sobie poradzi z opieką nad maluchem i robieniem tego wszystkiego, czy moze zrobic to dopiero po przyjezdzie do domu?