Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

nowy temat..o zyciu o problemach,tu mozna sie wygadac:))

Polecane posty

Gość lprdfkd;fklds;
Fajny cot.

mam dość tego, że niektórzy chłopacy w klasie mi dokuczają... i mam dość niektórych rzeczy w dzisiejszych czasach :(

Gość Zaczaruj mnie... :*
A ja mam dosyć takiego życia i nic nie wskazuje na to żeby było inaczej.. :( Dziękuję za uwagę 🖐️

Gość blondyna:)
a ja bym chciała wreszcie stanąć na nogi, żeby życie wydawało mi się ciekawe i kolorowe

Gość blondyna:)
bo ciągle leze po kolejnym klientem

zalamana...wiesz wiele osob wbrew pozorom staje sie ofiarami przemocy w szkolach...rozmwialas z kims o tym???mowilas rodzicom ,nauczycielom??? kochani..moje zycie tez nie jest kolorowe...w sumie to nie chce wiele..zeby tylko bylo normalnie..:(

kurde a ja bym w koncu sie chciala zmobilizowac aby skonczyc pisanie pracy mgr i do zrzucenia tych 5-8 kg bo niedlugo sie w nic nie zmieszcze. a czeka mnie szukanie sukni slubnej. poza tym chcialabym byc bardziej konsekwentna i troche bardziej zolzowata dla mojego faceta bo mu za dobrze ze mna.

Moje życie: molestowanie,gwałt,wieczny brak kasy,alkoholizm w rodzinie itd itp. Zajebiście nie?? No żyć a nie umierać :o

Gość a ja mam tylko jedno marzenie
żeby bliska mi osoba wygrała walkę z rakiem... i niczego więcej nie chcę i nie oczekuję, tylko to jedno jedyne :(

Gość ratowniczka_medyczna masz
racje idz sie umyć wreszcie

brak kasy i alkoholizm mi przeszkadza ale molestowanie i gwałt jest fajny

jak ja bym chciala miec takie problemy jak xtravvagunz :(

Gość wwww.....
ja bym w końcu chciała znaleźć pracę, bo dosłownie klepię biedę z dwójką dzieci :-( jeśli to się zmieni to będzie już dobrze.

"Szanowny podszywaczu" życzę Ci wszystkiego najlepszego !

no ale ja mialam sie obronic w tamtym roku i dalej sie ociagam. stanelam w martwym punkcie i dalej jak glowa w sciane. a i chcialabym miec silna wole. wiem, ze te moje problemy to jedynie problemiki w porownaniu z ciezka choroba czy glodem itd ale kazdy ma swoje mniejsze lub wieksze problemy.

Gość wwww..... biede klepiesz
ale na internet i komputer to cie stac hipokrytko !

xtravva ja Cie rozumiem i nie umniejszam Twoim problemom, tylko tak sobie teraz uswiadomilam, odkad zmagamy sie z ta ciezka choroba, ze w jej obliczu wszystko inne to blachostki, schodza na dalszy plan, ale absolutnie nie neguje Twoich problemow

Gość obilankenobihobbit
Ja przegralem zycie,i nie chce mi sie zyc.Nie umiem zyc w jednym zwiazku,zawsze mi sie nudzi po jakims czasie,uwielbiam kobiety,chetnie z nimi chodizlbym do lozka.Problem w tym ze potrafie tylko wszystkich krzywdzic dookola.Nie umiem sie zmienic.Kazdy nowy zwiazek jest wyzwaniem,potem mi sie juz nie chce.

Gość To i ja coś dodam
Nie będę oryginalna i powiem, że chciałabym znaleźć pracę. Szukam od wielu miesięcy. Mam ponad 2 tys zaległości czynszowych, światło nie zapłacone, gaz (wczoraj byli panowie z gazowni, gdybym ich wpuścila zdjęliby licznik, a ja nie miała co ugotować dziecku. Niestety obawiam się, że szybko wrócą). Powiem szczerze, nie chce mi się żyć, ale mam dziecko... i dla niego staram się jakoś to ogarnąć, choć kiepsko mi idzie. To tyle..

Gość ale internetu to ci jakos
kurvva nie odłączyli czyli kase na to masz

Gość bo to wszystkie oszustki
których nie stac na rachunki za prąd , gaz i na jedzenie dla dzieci ale cały dzien siedza na necie

Gość ratowniczka_medyczna co
tak długo piczke myjesz ? Masturbujesz sie w tej wannie czy co ?

Gość To i ja coś dodam
U nas nie odłączają internetu tylko go spowalniają. Przez co jedna strona ładuje mi się dobre 5 minut. I dzięki Bogu za to, bo gdyby odłączali całkiem, to straciłabym główne źródło szukania pracy. Także nie szukajcie taniej sensacji i drugiego dna w moim poprzednim poście :o

Gość jajajaj78
http://chomikuj.pl/?page=359908 wejdz zaloguj sie i kliknij w baner po lewej program partnerski, i zarabiaj!:) malo kto wie ze na tej stronce mozna zarabiac:)

Fajny temat, szkoda że i tu podszywacze robią sobie zabawę. Ratowniczko medyczna, bardzo Cię podziwiam, ze robisz to co kochasz, coś dobrego i ratujesz ludzkie zycie. Odnalazłas swoje powołanie, a ja nadal nie wiem co ze sobą zrobić. Od zawsze chciałam zostać nauczycielką, dawałam korepetycje dzieciakom i przynosiło mi to mnóstwo satysfakcji, ale przeciez w tych czasach studia humanistyczne to samobójstwo :(

Gość mini bąbelek
a ja chcialabym wreszcie cieszyc sie tym co mam i potrafic to docenic... ciagle doszukuje sie niewiadomo czego, powinnam byc szczesliwa w mojej sytuacji a wcale nie jestem, sama nie wiem czego chce nie umiem na nic sie zdecydowac, czuje ze mi cos ucieka, najchetniej wyprowadzilabym sie gdzies daleko na 2 koniec swiata, wymazala sobie pamiec i zaczela wszystko od nowa, najgorsze jest to ze ten problem powtarza sie, tak samo sie czulam w wakacje jakis czas byl spokoj i te natretne mysli wrocily :O