Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

nowy temat..o zyciu o problemach,tu mozna sie wygadac:))

Polecane posty

Gość kasia ewka i marcelka
a ja się czuję wurzutkiem w rodzinie męża i źle mi z tym i chciałabym jakoś pokazać to zachowaniem, ale tesciowa udaje ze nic sie nie stało i zachowuje sie jak gdyby nigdy nic :(

Gość tajemnicza8675
chciałam opowiedzieć trochę o swoim zyciu mam małą córke która sama wychowuje bo mój były się od nas odwrócił gdy tylko się dowiedział o ciązy. ale szczerze mowiac mam dość swojego p********o zycia ojciec jest alkoholikiem mnie nienawidzi od kiedy się urodziłam matka opowiadała ze gdy była ze mna w ciąży ojciec powiedział ze nie chce tego bachora i od kiedy się urdziłam do teraz gardzi mną i czuje do mnie nienawiść. a czym zawiniłam tym ze się urdziłam?ja się nie prosiłam na tej swiat mam starsze rodzeństwo ale oni tez maja mnie za smiecia a za jeszcze większego smiecia i dziwke od kiedy zaczłam w ciążę i urodziłam corke już wiele razy się ciełam dziś tez to zrobiłam bo już mam dość zycia już mnie nic nie cieszy jestem sama ze wszystkim niby mam przyjaciolke ale nie mam odwagi jej tego opowiedzieć co tutaj opowiadam bo mi po prostu wstyd. wiele razy się zastanawiałam nad sensem mojego zycia i nie mogę go znaleźć