Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnaaaaaaa

co dalej z nim ?

Polecane posty

Gość beznadziejnaaaaaaa

Czesc, pogubilam sie w swoim zwiazku i prosilabym moze o jakies rady was bo nawet nie mam z kim pogadac o tym. Jestem z chlopakiem 3 lata i ostatnio zaczelo sie psuc, zawsze wszystko sobie mowilismy a teraz on mi nic nie mowi co sie dzieje u niego przestal mnie traktowac powaznie mowi do mnie ze nie chce mu sie ze mna rozmawiac jak dzwonie wiecznie jest jakis niezadowolony, zly na mnie gdy pytam co sie dzieje probuje jakos z nim pogadac to stwierdza ze zawsze mam problem i sie czepiam a znam go na tyle dobrze ze cos jest na rzeczy bo jest calkowicie inny. Mialam dostep do wszystkich jego hasel i ostatnio zauwazylam ze zalogowal sie na fotce bo mial na poczcie link i na tej fotce w zakladce o sobie napisal ze jest wolny i szuka dziewczyny. Wiec gdy zapytalam sie o to dlaczego umiescil cos takiego stwierdzil ze juz dawno mial to napisane jak nie bylismy razem i ze teraz tylko uaktywnil to konto od tego momentu jest juz tylko gorzej nie przytula mnie nie pocaluje nawet nie powie nic czulego i jeszcze ma kolege z ktorym zerwal kontakty i znowu wznowil i wychodzi z nim co drugi dzien pic a kiedys juz nim tak bylo ze wtedy ten kolega byl wazniejszy wszedzie z nim bywal i teraz dalej sie tak zaczelo.

Gość oj dziewczyno
juz dawno mial to napisane jak nie bylismy razem i ze teraz tylko uaktywnil to konto uciekaj od niego wy juz nie towrzycie zwiakzu on juz nie chca z toba byc tylko nie ma odwagi tego skonczyc jak znajdzie inna w mig dostaniesz kopa w dupe

Gość beznadziejnaaaaaaa
zaczelam sama sie zastanawiac nad sensem tego wszystkiego bo czasami widze ze sie upokazam tym staraniem o niego