Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka.22

perfumy diora

Polecane posty

miłe panie, chciałabym zasięgnąć waszej opinii o perfumach marki Dior. które z nich pachną najbardziej świeżo? nadarzyła mi się okazji zakupu dowolnego rodzaju perfum diora po baaaaaardzo atrakcyjnej cenie i chciałabym wiedzieć, które warte są zakupu

niestety nie mam możliwości powąchania ich, a na gust osaoby, która będzie mi je wysyłała wolę się nie zdawać

Gość tu sie wszystkie pryskaja
dezodorentami z rossmana:D wiec zle trafilas. Jeszcze cie wyzwa, ze jestes glupia i nienormalna, bo chcesz kupic cos markowego

Gość tu sie wszystkie pryskaja
dodam od siebie, ze wole D&G i DKNY od Diora

Gość siostra pediatry...
poison

niestety ja mam możliwość zakupu tylko diora. no cóż nie moja wina ze dior markowy:P ciotka jest w norwegi u rodziny jutro wraca dzisiaj była w jakimś tam sklepie i jest wyprzedaż diora, 50 zł za 50 ml więc wszyscy składamy zamówienia:)

Gość smierdzacy klocek
to zalezy od twojego nosa. znam osoby ktorym podobaja sie perfumy dla mnie smierdzace jak kocie kupsko a oni twierdza ze moje za smrodliwe. czesto tez inni twierdza ze perfumy sa 'slodkie' a dla mnie sa swieze i nie czuje w nich nic slodkiego. jesli mialabym doradzic cos o perfumach diora to rak: odradzam wszelkie wariacje na temat zapachu 'poison' bo dla mnie jest ciezki i nie do zniesienia. 'j'adore' jest ladny ale jest raczej zimowy i raczej nie jest swiezy, ale nie jest tez ciezki. 'miss dior' jest dosc specyficzny i nie wiem czy nazwalabym go 'swiezy' ale nie jest podobny do innych perfum, jest oryginalny. wedlug mnie najladniejsza jest wersja 'miss dior cherrie' - jest slodki, ale nie duszacy, bardzo seksowny, czuc w nim bardzo wyraznie czeresnie (nie wisnie)

siostra pediatry... jaki to rodzaj zapachu, że tak zapytam:)

smierdzacy klocek> dość ciekawy nik jak na wypowiedź o perfumach:) ale zaciekawiłaś mnie tym 'miss dior cherrie' bardzo lubię zapach czereśni

Gość smierdzacy klocek
zalezy jaki poison bo sa rozne wersje. ale poison w zadnym wypadku nie jest swiezy, jest ciezki jak kloc, prawie ze kadzidlany

Gość koiko
wez mademoiselle diora Bedziesz zadowolona Nie sa ciezkie ,za to bardzo kobiece:)

Gość wg mnie wszystkie
diory smierdza- eh co to w ogole za branie perfum w ciemno?

Gość wg mnie wszystkie
kup sobie próbki na allegro- taniocha a poznasz zapach

Gość smierdzacy klocek
nie chcial mi sie moj slodki wpis wgrac - to napisze jeszcze raz do tego znawcy co mowi ze MADEMOISELLE DIORA ladnie pachnie. ladnie pachnie to i fakt, ale kolo diora to tylko stoi na polce w sklepie, bo mademoiselle produkuje CHANEL

Gość siostra pediatry...
ogolnie dior jest ciezki, ale tez bardzo trwaly, najtrwalsza firma z jaka sie spotkalam. nie uzywam obecnie, bo dla mnie to tylko na zime i na jakis czas, nie na dlugo, raczej nie na codzien. dla mnie poison i wariacje sa bardzo sexi. ale kazdy ma swoja opinie. Opis: nieco kwiatowy, duzo orientu. Tender poison jest jego lzejsza wersja.

Gość zobacz kto zwyci
jagoda by wiedziała ale boi się odezwać . Podejrzewam że ma alergię już na diora po tych wyzwiskach z kaffe ;)

nie mam czasu na próbki bo ciotka wraca jutro i jutro rano je kupi. właśnie dlatego biorę w ciemno bo są trwałe.a w Polsce są bardzo drogie, podobały mi się jedne białe ale nazwy nie pamiętam....

Gość siostra pediatry...
Tendre Poison, Pure Poison, Hypnotic Poison, Pure Poison Elixir, Pure Poison Midnight. Ja najbardziej lube pure posion jesli juz.

Gość siostra pediatry...
a nie mozesz pojechac do jakiegos sklepu i powachac sobie?

Gość smierdzacy klocek
jak biale w malej jakby 'kulce' to Pure Poison, a jak nie to mogly tez byc J'Ador l'Eau- lzejsza wersja 'J'Adore

tak w kulce ale teraz to mnie te czereśniowe korcą, pprzyznaję się już wczoraj wiedziałam o perfumach i mogłam wybrać się do drogerii ale zaniedbałam:(

Gość smierdzacy klocek
miss dior cherie sa cudowne, ale dla mnie byla to milosc od drugiego wachniecia, na poczatku wydaly mi sie dziwne. niewazne, wedlug mnie warto je sobie wybrac bo te wszystkie dolcze gabany lajt blu, i podrobki madmuazel sa obecne wszedzie w polandzie, a dior cherrie jakos jeszcze nie wiec bedziesz oryginalna

Gość wg mnie wszystkie
szkoda ze ciotka ci tak 2 dni przed propozycje składa- i szkoda ze tylko diora proponuje

Gość smierdzacy klocek
ej no a skoro 50 ml po 50zl to moze wezmiesz sobie 2 flakony ? jedne inne drugie inne. w takim wypadku zawsze mozesz komus odsprzedac jesli ci sie nie spodobaja. za taka cene to kazdy z zatkanym nosem wezmie jesli bedzie wiedzial ze oryginalne

smierdzacy klocek tak pięknie piszesz, że biorę e czereśniowe:) Kotka Mruczurotka w sumie powiem ciotce"bierz za koleją sprzedam na kafe":P

Gość a mozesz zapytac ciotke
gdzie te promocje? Kurcze, mieszkam w Norwegii i sama bym chetnie sobie kupila.