Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coraz mniej atrakcyjna

Jak odzyskac atrakcyjnosc?

Polecane posty

Jeszcze 2 lata tremu byłam atrakcyjna dla facetów. Wielu mnie podrywało. A teraz nic. Przecież przez 2 lat nie zestarzałam sie chyba az tak bardzo. Mam 26 lat.

Gość aśka_joaśka
Przytyłaś, albo zmieniłaś styl ?? Bo to dziwne - ja im jestem starsza - tym mam większe branie wręcz przebieram :)

Gość IMO13688
26 lat. Zostały tylko 4 lata młodości i 9 lat atrakcyjności (przy wyjątkowo dobrych genach) - czarno to widzę. :(

Gość vnd
I bardzo dobrze. Jak sie wybrzydzalo, to teraz nie masz nic :P

Latka lecą nieubłaganie :O Zacznij sie ubierać bardziej wyzywająco a zaraz głąby zlecą sie jak muchy do gówna ;)

Gość aśka_joaśka
ale wy pieprzycie głupoty :))

Gość bozenka7007
w podniesieniu własnej atrakcyjności bardzo pomagają kursy uwodzenia. Ja skorzystałam z oferty Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www,wyzszaszkolauwodzenia,pl). Jestem bardzo zadowolona z efektów i z tego jak zmieniło się moje podejście do mężczyzn :) teraz wiem, że mogę mieć każdego ;) naprawdę warto skorzystać

Gość bdfsgvd
tak to jest z kobietami , kur.wia sie do 25 roku zycia a pozniej strasza hahah a faceci wala do 50 roku wy szmaty :D

Przytyłam, ale sie odchudzałam i teraz znowu jestem w dawnej wadze

Gość xcvcx
dobre porownianie autorki do gowna :classic_cool:🖐️

Gość aśka_joaśka
bdfsgvd Mnie będzie chciał walić każdy młody facet A ty jak nie będziesz miał kasy - to żadna młoda laska ci nie nadstawi :)

Wcześniej nie wybrzydzałam tylko miałam narzeczonego. Niestety zerwał zaręczyny kilka miesiecy temu.

Gość aśka_joaśka
No - więc idź na imprezę Na pewno ktoś cię przeleci i zamkniesz ten temat :)

aśka a ile ty masz lat? Mój styl zawsze był bardzo naturalny - nie malowałam się, nie farbowałam włosów. teraz farbuje włosy, ale tylko szamponami, więc nadal wyglądaja dosc naturalnie. Tylko nadal prawie się nie maluje. Tak sobie myśle, ze moze w tym wieku kobiete jednak tego makijażu potrzebuje, aby dobrze wyglądac?

Gość aśka_joaśka
Malowanie to podstawa - tylko trzeba tak żeby nie było widać - czyli naturalnie - może idź do stylistki Ubiór na imprezę - musisz pokazać swoje atuty - np. jak masz ładny biust - to pokaż - sukces gwarantowany

Z wiekiem zmienia się grupa docelowa. Atrakcyjna kobieta zawsze ma powodzenie, ale u różnych facetów. Może powinnaś zmienić środowisko. Oczywiście mówię o prawdziwym powodzeniu, bo przed nogami rozwartymi jak stodoła zawsze ustawi się kolejka.

Autorko...masz 26 lat ,jestes mloda .Mysle ,ze brak Ci akceptacji -optymizmu .Ja za kilka miesiecy bede miala40 lat i nie placze z tego powodu . Pozdrawiam i zycze mniej krytycznego oka ;)