Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemSlaba

Jestem slaba...

Polecane posty

Gość o m g !
zgoda ,ja nie podważam Twojego stanu i skuteczności asentry ,słusznie zauważyłaś ,jednemu lek podpasuje innemu nie ,to niestety nie antybiotykl ,gdzie robisz wymaz z gardła i wybierasz odpowiedni :( Czysta loteria ...Ty wyrałaś /es

Gość o m g !
Słaba .... nie ma Cię ,ja musze zmykać ,trzymaj się dziewczyno ! przełam się idz do lekarza ,ludzie nie są tacy zli ,a bynajmniej nie wszyscy . Jak lekarz rozpozna depresje da Ci leki ,myśle że po miesiącu max będzie o niebo lepiej ,no i wiosna idzie :):) Dobrej nocy !!

Gość o m g !
acha Słaba ,wejdz sobie na tą stronkę o depresji na to forum ,tam piszą fachowcy i ludzie którzy znają temat z autopsji ,jest masa osób z róznych części polski ,pomagają sobie wspierają się ,mnie dużo pisanina tam pomogła .

Gość JestemSlaba
Jestem... jest tu jeszcze ktorys z moich rozmowcow ??

Gość JestemSlaba
chyba nie w taki razie bede jutro ...

Gość o m g !
cześć Słaba ,jak się dzisiaj czujesz ?

Gość JestemSlaba
hej,,czuje sie tak jakos nijak...bez przegiecia w zadna srone... obojetnie na wszystko....chociaz wiem,ze wystarczy jakas glupia drobnostka, dla wiekszosci ludzi pewnie bez znaczenia, przez ktora znowu moge zaczac ryczec...czuje sie poniekad jak wiezien wlasnego ciala ... i przeraza mnie to co pisze, takie ciagle narzekanie.... do omg to moj mail aprilsky89@wp.pl jakbys miala chwile i ochote sie odezwac...

Gość JestemSlaba
no i zastanawialam sie nad ta wizyta u psychiatry... ale ja jestem ogolnie przecwiniczka brania lekow... sama nie choruje, wiec szczerze mowiac w ogole nie truje sie tableletkami, a wiem,ze latwo sie od nich uzaleznic, zwlaszcza od takich od psychiatry...a ja nie chce zyc, a zwlaszcza nie chce zyc "sztucznie"... majac swiadomosc,ze to naprawde nie ja tylkoe to leki sprawiaja,ze jakos jeszcze prosperuje... przytlacza mnie juz to wszystko i zwycxzajnie mowiac boje sie, moze to glupie, wiem,ze psychiatra to tez lekarz, ale mam takie wrazenie,ze on mnie wysmieje, powie,ze wyimaginowalam sobie jakis problem,e jestem glupia i nie mam na co narzekac, i to mnie przytloczy znowu na maks, bo na chwile obecna czuje sie w miare znosnie...

Gość life is
Proponuje najpierw wizyte u psychologa, on na pewno stwierdzi czy potrzebujesz wizyty u psychiatry . Nie zastanawiaj się tylko szukaj namiaru i umawiaj się na wizytę. Nie ma na co czekać.

Gość łobuss
Przydam wam sie czy niechce słuchać moich wywodów juz na ten temat :)

Gość JestemSlaba
lobuss jezeli chcesz,to zostan..tylko mnie nie obrazaj ... ale ja sie boje, wiem,ze powinnam sie przelamac i pojsc... ale strach mnie paralizuje, jak pisalam,ze on mnie wysmieje, nagada wszystkim dookolla i bede szykanowana, pewna czastka mnie mysli racjonalnie i zdaje sobie sprawe, ze powinam to zrobic, ze nie bedzie negatywnych konsekwencji... ale ta "zla" woli chyba to wszystko skonczyc i poddac sie bez walki

Gość JestemSlaba
momentami czuje sie jakbym miala osobowosc graniczna... Wy tez macie czasami takie odczucia jakby w Waszym ciele mnieszkaly dwie sprzeczne ze soba dusze ??

Gość łobuss
Może ty masz jakąs schizofrenie, masz dwie osobowości w sobie??

Gość life is
lekarzy obowiazuje tajemnica zawodowa, nie ma takiej opcji aby ujawniał poufne informacje

Gość łobuss
no to kochana.... my Ci napewno w niczym niepomorzemy, niejestem wyrocznią ale na twoim miejscu dzisiaj bym szukal prywatnie psychiatry

Gość life is
Czytam cie i coraz bardziej jestem przekonana,że wizyta jest ci niezbędna nic konkretnego nie napisałas o tym co zlego ci ludzie wyrządzili dziewczyno, ty nie czekaj tylko zawijaj do lekarza

Gość JestemSlaba
moge napisac co mi ludzie zrobii...ale nie chciaabym tutaj, wyzej podalam maila, wiec jak bedziesz miala chwile i ochote to sie odezwij a tam Ci wszystko opisze...

Gość łobuss
nic tu po mnie, bo bede w kolko cie wyganiał do lekarza, żegnam i pozdrawiam

Gość JestemSlaba
nie wiem, ale ni wydaje mi sie abym miala schizofrenie... a Ty nigdy nie miales/as takich odczuc w sobie w jakiejs sytuacji kiedy chciales/as postapic tak a nie inaczej, ale z drugiej strony zupelnie odwrotnie do pierwszej opcji ??

Gość life is
Niestety, swojego maila nigdy nie podaję na forum nie jestem lekarzem wiec na nic mi taka wiedza zachecam do wizyty i to jak najszybciej prze internet nikt diagnozy nie postawi przełam strach i do dzieła

Gość JestemSlaba
yyy... ja podalam swojego maila

Gość JestemSlaba
dobra.... poradze sobie sama... tak jak ktos wyzej napisal,ze mozna liczyc tylko na siebie... a moje utopije wizje o dobrych i bezinteresownycj ludziach trzeba wstawic na polke miedzy ksiazkami z bajkami... ...dziekuje wszystkim, ktorzy sie wypowiedzieli w moim temacie

Gość o m g !
Słaba ,sprawdz poczte :)

Gość JestemSlaba
dziekuje za wiadomosc... sprawdzilam i odpisalam ...