Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamma26

ile ml mleka dziennie wypijają wasze niemowlaki ok. 5 mc z rozszerzaną dietą ?

Polecane posty

Gość mamamamma26

bo niewiem kiedy mały ma to wszystko jeść - tyle mleka plus obiadek deserek kaszke itd

Gość łobuss
a ile ma ten twoj mały??

Gość mamamamma26
mój ma 21 tygodni - tj 4 miesiące i 1,5 tygodnia - narazie robie tak że daje mu mleko ile zje ale je ok 60 - 100 ml i potem dajemu troche jabłka czy sinlaca - tak 120 - 150 je wieczorem i w nocy ok 2 - 3 razy - ale dobowo to wychodzi 550 - 650 ml mleka - i nieda mu się więcej wcisnąć - czasem to mu cudem się uda zjeść - ale na wadze przybiera

Gość moj je
240-250 ml 4 razy na dobe

Gość buuujajaja
czarna1111 ty to chyba jestes jakims TŁUKIEM!! kobieta sie pyta o dziecko ok 5 miesiaca , a nie ok 9 :/ moja zjada od 700 do 900 ml mleka, do tego jakas kaszka i obiadek :)

Gość mama glodomora??
moja mala budzi sie okolo 6 rano, dostaje butelke(180 mln) kolo 9 kaszke/lub danio z biszkoptem ;) kolo 13 obiadek, 16 deserek, 19:30 butla, o 23 butla, i kolo 3 jezeli sie obudzi :) czyli zjada 4x180mln mleka, kaszka, obiad i deserek...jutro skonczy 6 miesiecy:) czasem zjada wiecej, czasem mniej, glodna nie jest, ladnie przybiera na wadze, wiec nawet nie wiem jaka jest norma w ilosci spozywanych posilkow i czy moja mala sie w niej miesci;) a no i wypija 100mln wody lub herbatki...