Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

libenter

Jak się zmotywować?

Polecane posty

Chodzi mi o to, czy macie może jakieś pomysły na motywację do odchudzania? No bo jedni np. preferują odkładanie pieniędzy i kupowanie sobie spodni rozmiar mniejszych, ale ja potrzebuję jakiegoś innego systemu nagradzania siebie. No powiedzmy, po tygodniu diety, potem po dwóch itp. ale w sumie nie wiem co będzie najlepsze i co mnie może zmotywować aż tak bardzo, żeby zapomnieć o jedzeniu. Jakieś pomysły?

Gość wroclovianka
ja się wybieram do dietetyka ;) największą mobilizacją będzie chyba jak mi powie ile mam w sobie tłuszczu :p fuuuu :P

Dietetyk u mnie odpada, bo jak zobaczy lub dowie się jaką dietę stosuję to albo mnie opierniczy albo odmówi brania udziału we wszystkim...

A na zdjęciu raczej nie widać, żebym była strasznie gruba, bo nie jestem, ale chcę schudnąć dla samej siebie. No chyba, że ktoś chce mi nawrzucać :D Z chęcią bym posłuchała jakiegoś negatywnego komentarza, takiego kopa w d*** do motywacji :D

Nie no, nie będę wrzucać zdjęć, aż tak zdesperowana nie jestem, żeby dawać zdjęcie do tzw. "oceny". Ale jestem na tyle zdesperowana, że wiem, że schudnę. Raz to zrobiłam to drugi raz też dam radę, a co! Trzeba myśleć pozytywnie :)