Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eveliniątko

znajda kot

Polecane posty

hej mam problem 4 dni temu przybłąkało się takie małe chude i kudłate na podwórko, najpierw nakarmiłam a dopiero potem pomyślałam. jest u mnie od 4 dni. doradźcie co powinnam z nim zrobić jakieś szczepienia odrobaczenie czy co????

Gość asdfdsafsaag
Oddaj do schroniska.

ale ja chce atrzymać. po co ma umierać z glodu na ulicy albo w krzakach jak mi nie ubedzie jak mu dam jesc. obraz nędzy i rozpaczy z tego kotka ale jest taki wdzięczny

Gość idz jutro do weta najpierw
odrobaczanie i pdpchlanie jak beda robaki po 2 tyg kolejne odrobaczanie i po kolejnych 2 tyg szczepienie jak nie bedzie robali juz po 2 tyg szczepienie

Gość pudernica ze szczecina
:) idz ze znajda do weterynarza. odrobaczy ja, odpchli i w ogole sprawdzi jak zdrowko. :)

pcheł napewno nie ma. bo sie nie drapie tylko taka chudzina.. a najgorsze jest to że albo komus uciekl albo go ktoś wyrzucił bo potrafi korzystac z kuwety

Gość idz jutro do weta najpierw
odpchlic musisz w koncu masz go z podworka moj tez sie nie drapal a wet kazal odpchlic

no to jutro weterynarz:) a potem karmienie,karmienie i jeszcze raz karmienie;P no i jak nikt nie bedzie szukal to tylko imię wybrać i kochać. dzieki

Gość dobrze robisz
zatrzymaj kociaczka:) one są super,będzie wdzięczny i kochany :) /Jak nie masz duzo kasy to powiedz,ze go znalazłaś i pewnie nie będą chcieli zadnych oplatu weta :)