Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_gwiazda

czy moje dziecko nie je za rzadko??

Polecane posty

Gość malwina_gwiazda

moja coreczka ma 3 tyg. gdybym jej nie obudziła na karmienie to potrafiła by spac z 5-6h bez jedzenia, a z tego co mi wiadomo to dzieci wisza na piersi co 1.5h. Powinno mnie to martwic??

Gość malwina_gwiazda
?????

Gość wiesz co moj
tez tak jadl....mniej wiecej. potem sie okazalo, ze nie przybywal prawie na wadze. Musialam go budzic na jedzenie co 2 godziny..... Taki typ, leniuszka i śpioszka po prostu. Od skonczenia 2 miesiaca przesypia mi ladnie noce. Najpierw od 22 do 8 rano. Teraz, prawie 5 msc, od 20 do 8. W dzien tez spi ladnie. Ciesz sie, ze masz takie dziecko ale kontroluje wage!

Gość kkkkkikiki
tez mialam ten sam problem, pozniej wyczytalam w newsweeku ze dziecko poprzez spanie kumuluje energie, poniewaz nie dostarcza sie mu wystarczajaco pozywienia, takze to prawda z tym spadkiem wagi,

Gość malwina_gwiazda
ale ona przybiera baardzo duzo

Gość wiesz co moj
no to taki typ. Jak mjowie, tylko sie cieszyc. Na wszelki wypadek poradz sie jeszczes lekarzy czy masz sie czym niepokoic i tyle

Gość akrylik
3 tyg. i przybiera na wadze bardzo duzo karmione co 5-6 h? to dziwne...

Gość justyna19
dokarmiaj przez sen :)

Gość Acu acu
tez miałam ten problem potem sie okazalo ze dziecko przybralo na wadze az 110g :-( potem musialam budzic, karmic dziecko na sile, w wieku 3 tyg. nie zjadal 100ml taki mial zolądeczek malutki, dostalam opr od lekarki, ze zaglodzilam dziecko :-( to taka moja porazka :-(

Gość justyna19
jakie 100ml w wieku 3tygodni ? dziecko 2miesieczne zjada 120ml

Gość lucynka kraków
jak za rzadko, to musisz zagęścić pokarm

Gość xxxxxxyyy
Tez mialam ten problem badz jak ktos woli szczescie:) - ale na szczescie juz w szpitalu pediatra i pielegniarki zauwazyly, ze mi sie wyjatkowy spioch trafil i uczulily by karmic co trzy godz. , budzic dziecko, rozbierac do pieluszki i niech je -w nocy budzik sobie nastawialam - sprawdzilo sie super - mala b. ladnie przybierala (a urodzila sie malutka 2600) . Spiochem jak byla tak jest - noce zawsze cale przespiala - jako strasze niemowle potrafila spac od 20-11.