Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w totalnej rozsypce

poznalam kogos spedzilam z nim weekend i teraz nie moge sie pozbierac

Polecane posty

Gość JUUUUUJU
jak można być taką tępą strzałą? zakochalaś się bo facet był ładny i dobry w łóżku? sorry ale nie na tym polega miłość...stuknij się w pusty łeb i odpowiedz czy boli

Gość pomysl ze nie ty jedna
z pewnoscia bylas jedna z wielu i na pewno szybko o tobie zapomni gdy bedzie sie bzykał z inna .

Gość heheheheheheheheh
MOHERY! DO BOJU... ONA wziela tabsy po :D

Gość w totalnej rozsypce
czytaj ze zrozumieniem, bylam kiedys we wloszech i tam widzialam cudownych pieknych facetow tego poznalam w innym kraju a byl o niebo lepszy od tamtych, zrozum mialam na mysli ze wiele widzialam a on byl najlepszym co moglo mnie spotkac, nie chodzi o rozmiar huja heheh tzn mial takiego jakby szerokiego co dawalo niesamowite doznania ale chodzi o technike, taki styl taki wogole czysciutki schludny chlopak, taki dolce gabana, jak model masakra....oki pomozcie mi to jakos zaakceptowac i zaczac cieszyc sie ze dane mi bylo go poznac, zawsze jak mialam jakiegos dola przez kogos to pocieszalam sie wadami tej danej osoby tutaj nie ma ani jednej przysiegam i co teraz, najgorsze ze juz wiecej w zyciu nie bedzie takiego drugiego idealu dlatego nie chce mi sie nawet odkrywac nowych dni bo juz nic lepszego nie przyniesie to bylo z bajki, mam dola jak huj prosze madre osoby o cenna rade i podniesienie na duchu

Gość kur****o master
ciebie to tylko na trzonek od łopaty nasadzić i wy***ć z chukiem.Zaraz bedą w polsce araby zatrudnisz z 5 to doruwnasz mamusi która latala do egiptu na dziki sex.

Gość emigranci z Libii szturmuja
Europe bedziesz niejednego kutasa miała w mordzie i niejednego czarnego boga w wyrku

Gość na pocieszenie slow pare
Sproboj pomyslec w taki sposob, ze tak naprawde to dobrze sie stalo ze on wyjechal i juz wiecej sie nie spotkacie, bo i tak, nawet gdyby zostal, to pewnie i tak nie chcialby wiazac sie z toba, po tym jak poszlas z nim do lozka przy pierwszym spotkaniu. Zabawil sie i fajnie, ale wiesz, faceci lubia tego typu sytuacje wykorzystac, ale raczej nie wiaza sie ze swoimi zdobyczami, obawiajac sie ze taka kobieta moze miec we krwi sklonnosc do przygodnego seksu. A to nie wrozy dobrze przyszlosci zwiazku. Poza tym, gdyby zostal, mogly ci zrobic nieladna opinie w okolicy. Wiec tak naprawde na dobre ci to wyszlo. Przezylas fajna przygode i tak to traktuj.

Gość w totalnej rozsypce
wiem ze to co opowiadam brzmi plytko i zalosnie, nie jestem tego typu osoba, nie robie tak na codzien, nie wiecie jak to jest ze widzisz kogos i czujesz z nim takie przyciaganie i taka namietnosc ze nie da sie tego powstrzymac, moze dlatego ten seks byl taki dobry bylo cudownie, ja go nei kocham ale jestem totalnie zauroczona, zakochalam sie jak gowniara 15 letnia....

Gość no i kolejny przykład
tego ze polki to kurvvy i szmaty i łykną kazdego kutasa

Gość masz kogos i go zdradziłas
szmato Obys złapała HIV i urodziła zdeformowanego bękarta

Gość golciaa
jedyna rada żeby zapomnieć to dobry anal

Gość w totalnej rozsypce
nie zwracam uwagi na wyzwiska ja nie pragne z nim byc w zwiazku ja pragne jego miec go na wyciagniecie reki, slyszec jego wloski

Gość w totalnej rozsypce
jedyna rada żeby zapomnieć to dobry anal hehhehe czubek....no wlasnie gdyby byl przecietny w lozku to bym dala rade a tu mialam mlodego boga i sie teraz nie pozbieram,

Gość to jego włosy do ciebie
przemawiały?

Gość JUUUUUJU
a nie boisz się Hiv autorko? bo pewnie on niejedną miał...? ja na Twoim miejscu płakałabym ze strachu i robiła szybko testy

Gość w totalnej rozsypce
to za mlody chlopak na takie rzeczy ma dziewczyne od 3 lat, ja go poderwalam on byl grzeczny dlatego go uwiodlam a on sie dal widze jego zycie na fejsie i jest spokojny mam se ochote szczelic kulke w leb

Gość martarlena
a ile ma lat w końcu a ile ty ?

Gość w totalnej rozsypce
on ma 18 a ja 60

Gość w totalnej rozsypce
o rok mlodszy ode mnie, wiek jego jest smieszny ale to jak wyglada i jakie ma maniery sposob bycia jest nie do opisania, i mysle sobie skad on potrafi tak sie kochac w tym wieku, ja do tej pory nie mialam takiego seksu w zyciu, po prostu to bylo cos niesamowitego nie pamietam mojego zycia sprzed weekendu przez niego tak mi namieszal w glowie....strzezcie sie kochliwe dziewczyny bo nawet jesli wydaje sie wam ze mozecie korzystac z zycia jak facet to w efekcie i tak wychodzimy na tym zle....jak to sie mowi kobieta mysli trzezwo przed seksem z mezczynza potem mysli jak pijana facet za to mysli jak pijany przed seksem a potem bardzo trzezwo

Gość w totalnej rozsypce
ma 21 lat mnie zawsze kreca chlopaki od 24 do 32 np ale on wyglada i zachowuje sie wlasnie tak na 25

Gość Nha
Idealizujesz go bo tak na prawde go nie znasz... gdybyś miała okazję poznać go bliżej na pewno okazało by się że ma masę wad i rzeczy które Cię wkurzają... Wiesz jak to jest - zakazany owoc... Minie Ci.. Poza tym skoro on kogoś ma a spędził noc z Tobą ( nie wiem na ile tamto to jest poważne) aleco to za facet.. na pewno nie facet godny zaufania... ja bym takiego nie chciała...

Gość kurvva nie karmic
trolla ona miała seks ale z włoskim wibratorem z chin

Gość w totalnej rozsypce
heheheh

Gość w totalnej rozsypce
nha masz racje napewno by mi w czyms nie spasowalal..nie mysle o nim pod wzgledem pary, laczyla nas taka namietnosc, ja go bardzo pragne to pragnienie mnie dobija, pragne go ucalowac przycisnac sie cialem do niego, tak jak lezelismy sobie i dawalismy tysiace buziakow w szyje usta czolko ja tego pragne...wpadlam jak sliwka w kompot.... on nie jest raczej typowym lowelasem to ja go wyrwalam, od byl w szoku bo po dyskotece w szatni odwrocilam sie do niego i dalam mu buziaka w usta on odwzajemnil i ja szybko wyszlam, po prostu nie moglam sie opanowac przy nim czulam wibracje czulam ze mi odwzajemni potem on za mna wybiegl bylo mnostwo filmowych sytuaci zawsze o takich marzylam..z tego co widze on jest dosc zakochany w dziewczynie ona w nim wyglada na spokojnego nie szaleje po imprezach moim zdaniem jest za mlody i zostanie dopiero odkryty przez kobiety i moze wtedy sie zniszczy, ta swoja niewinnosc...te anielskie oczy i wzrok patrzacy na ciebie jak w obrazek przeciez ja mu nawet w twarz nie potrafilam popatrzec bo krepowala mnie jego uroda

Gość w totalnej rozsypce
oki moze ktos mnie pocieszyc tak zeby pomoglo, nic w stylu napewno si eodezwie bo si enie odezwie tylko cos jak sobie z tym uporam, nie piszcie tez ze spotkasz lepszego bo nie spotkam to nie mozliwe wiec po co odkrtywac nowe dni to nie ma sensu bo najlepsze juz za mna..

Gość w totalnej rozsypce
ludzie mnie juz olali przez to pieprzenie glupot....ja zamiast sie cieszyc ze cos mi sie takiego przytrafilo, przygoda zycia to placze wlasnie to maja w sobie takie sytuacje ze sa niezapomniane i ekscytujace i tak maja si ekonczyc a ja juz wszystko bym psula....niedocieraja do mnie jednak moje argumenty heheh

Gość w totalnej rozsypce
jak byscie mnie widzieli, ide sobie ulica, smieje sie sama do siebie, za chwile sie "czerwienie" na wspomnienie o sekscie potem mina mi rzednie, lzy do oczy spowrotem sie smieje jak oblakana chodze i powtarzam imie francesco francesco francesco zwielkim bolem

Gość golciaa
a jaką miał pałke ?? słuchaj , ja mam teraz takiego ogiera że ciary mnie przechodzą a po poprzednim myslalam " o juz taki seks mnie nie spotka' i co ? spotkał mnie o niebo lepszy!! z wieeeelką pałą 😍

Gość w totalnej rozsypce
ahahhaha, smiesznie to zabrzmialo daj boze musze wyluzowac przeciez swiat sie nie konczy, a moze otworzylam sobie droge do takich przystojniakow teraz bede pewniejsza siebie

Gość bjk,mnb
heheheheheheheheheheheheheheeee ale sie osmialam smieszny watek hahahahaahahaa ze takie glupie dziewczyny istnieja??? hahahajhhhhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehjeeeeeeeeeee